Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bátor egy megérzésVictorValdes19 írta:én ugyérzem hogy Deco ma villogni fog küzdeni,hajtani jó távoli lővései lesznek
Áhh, megvan, köszi!Zozzy 5 írta:Ott van a barcás "Wallpapers"-ek közöttlionelmessi19 írta:Én még a helyét sem találom. Hol kéne lennie?
Nekem egyből megjelent és látom is...de szerintem mindenkinek megjelenik.Ronaldinho #10 írta:http://www.soccer-art.co.uk/wallpapers/ ... _angel.jpg
Deco Arkangyal
a képet töltsétek le, s úgy tudjátok megnézni... (jobb egérgomb, cél mentése másnéven)
Igen, ezt most én is így érzemlionelmessi19 írta: Egyébként kicsit abszurd, de azt kell mondjam h örülök ezeknek a sírásoknak, mérgelődéseknek, rugdosódásnak az öltözőben.
Így azért látszik, hogy meg akarják nyerni a bajnokságot, és igenis motiváltak, csak hát a játék nem megy annyira (még), mint kellene.
Kismadrid ellen várok egy fordulópontot.
Sztem azért ő is érzi, hogy, ha nagy vltozás lesz, akkor annak az ő távozása lesz az eredménye.... És nem hiszem, hogy távozni akar.lionelmessi19 írta:Én azért az elmult pár meccsen ha nagyon jó teljesítményt nem is, de akarást, hajtást láttam rajta. Sztem kivételesen ezzel most nem vagyok egyedül. Nem csodálkozom rajta, h ezek után így kifakadt az öltözőben.
Egyébként kicsit abszurd, de azt kell mondjam h örülök ezeknek a sírásoknak, mérgelődéseknek, rugdosódásnak az öltözőben.
Így azért látszik, hogy meg akarják nyerni a bajnokságot, és igenis motiváltak, csak hát a játék nem megy annyira (még), mint kellene.
Kismadrid ellen várok egy fordulópontot. És onnantól csak és kizárólag a Realon áll a dolog.
Már miért küldenélek elvarga tamás írta:ozsimiki: jó, hogy nem elküldesz melegebb éghajlatra.
Igen, DEco tagja a csapatnak, dehát a jogok furcsa dolgok. Sztem előbb van a kötelesség teljesítése, utána következik a jog. Márpedig Deco idén nem nagyon teljesítette a csapattal és szurkolóival szembeni kötelezettségeit - jó játék, gólok és gólpasszok, akarás, küzdés, pályafelszántás -, tehát a jogokat ne nagyon követelje magának. Az idei teljesítménye alapján Puyolnak, Etoo-nak, Iniestának, Xavinak, Messinek vannak jogai, a többiek csendben tehetik a dolgukat, és ha néha szót kapnak, akkor köszönetet mondhatnak. Ennyit erről.
Mert az jobb lett volna, ha a meccs után megint mindenki némán kullog be az öltözőbe, öltözik át, megy el, és egy hét múlva megint ugyan olyan 0 teljesítményt nyújt a csapat mint Vasárnap? Most nem azon van a hangsúly, hogy ki tört ki és remélhetőleg térítette észhez a társait, hanem hogy végre valaki megtette, ha már az edzőnk nem képes rá...Az meg csak külön plusz, hogy egy olyan játékos, akire eddig leginkább igaz volt a motiválatlan jelző.varga tamás írta:ozsimiki: jó, hogy nem elküldesz melegebb éghajlatra.
Igen, DEco tagja a csapatnak, dehát a jogok furcsa dolgok. Sztem előbb van a kötelesség teljesítése, utána következik a jog. Márpedig Deco idén nem nagyon teljesítette a csapattal és szurkolóival szembeni kötelezettségeit - jó játék, gólok és gólpasszok, akarás, küzdés, pályafelszántás -, tehát a jogokat ne nagyon követelje magának. Az idei teljesítménye alapján Puyolnak, Etoo-nak, Iniestának, Xavinak, Messinek vannak jogai, a többiek csendben tehetik a dolgukat, és ha néha szót kapnak, akkor köszönetet mondhatnak. Ennyit erről.
Valdes is odafér a felsoroltak közé.varga tamás írta:ozsimiki: jó, hogy nem elküldesz melegebb éghajlatra.
Hát figyelj biztos szegény ő is magába van szállva...szerintem azért elgondolkodott már az ez évi teljesitményén és nagyon szégyelheti magát...De valljuk be azért kellet az a 18 gól amit rugott ha nincs akkor még itt sem lennék ezt ell kell fogadni!!!Zozzy 5 írta:Persze azt én sem favorizálom, hogy minden egyes vesztes meccs után Deco jogtalanul örjöngeni kezdjen, de ez sztem most kellett.
Kíváncsi vagyok amíg Ini és Puyol pityergett, Deco örjöngött, Dinho vajon mit csinált...
Nevetséges a lófallosztvarga tamás írta:Ja, csak nem annak kéne ilyen hangnemben beszélnie, aki nem sokat tett az idén a Barca sikereiért. Előbb nézzen magába. Még ha Etoo, vagy Puyol cselekszik így, az rendben van. De Deco, az nevetséges.Cooltiszo írta:Ha ez tényleg így történt akkor csak gratulálni tudok Deconak, mert ennek a csapatnak a szemébe kell olvasni a dolgait, remélem a pályán is mutat majd ebből a hozzáállásból, ha pedig marad akkor jövőre is bizonyítja hogy ez nem egy szaros csapat.
Zozzy 5 írta:Másos is kitörtek, csak más módon...Sztem pont egy ilyen "beszédre" volt szüksége a csapatnak.
Mások is kitörtek, csak más módon...Sztem pont egy ilyen "beszédre" volt szüksége a csapatnak.varga tamás írta:Ja, csak nem annak kéne ilyen hangnemben beszélnie, aki nem sokat tett az idén a Barca sikereiért. Előbb nézzen magába. Még ha Etoo, vagy Puyol cselekszik így, az rendben van. De Deco, az nevetséges.Cooltiszo írta:Ha ez tényleg így történt akkor csak gratulálni tudok Deconak, mert ennek a csapatnak a szemébe kell olvasni a dolgait, remélem a pályán is mutat majd ebből a hozzáállásból, ha pedig marad akkor jövőre is bizonyítja hogy ez nem egy szaros csapat.