Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AZ IGEN LIONEL!!! Ezt telibe nyomtad!!!lionelmessi19 írta:Nem a levegőbe beszéltek a srácok!!!!
Hajtanak, amennyire bírnak!! És meg is van az eredmény.
Most nem szabad megállni! 6-0 az alsó határ...
Pedig haveri körben így hívnakGame90 írta:Ozsi (így még nem is hívtalak), majd visszatérünk erre 2012-ben
![]()
Elbeszélünk egymást mellettGame90 írta:Egyszerűen nem érzem azt, hogy itt lehetne 10 évig. Ha pl Fergusonról vagy Wengerről lenne szó, akkor még azt mondanám, hogy ok.
Te eltudnál vele képzelni még 5-6 évet?
henkel igenGame90 írta:Egyszerűen nem érzem azt, hogy itt lehetne 10 évig. Ha pl Fergusonról vagy Wengerről lenne szó, akkor még azt mondanám, hogy ok.
Te eltudnál vele képzelni még 5-6 évet?
Erről nem szálunk le most egy ideigGame90 írta:Nem azt mondtam, hogy nem lenne jó még 1-2 évig edzőnek. Csak én nem tudnék vele elképzelni 10 évet a padonozsimiki írta:Tőled nem láttam olyat tavaly,vagy előtte,hogy pár éven belül kellene más a helyére stb...
Szal?
Nem azt mondtam, hogy nem lenne jó még 1-2 évig edzőnek. Csak én nem tudnék vele elképzelni 10 évet a padonozsimiki írta:Tőled nem láttam olyat tavaly,vagy előtte,hogy pár éven belül kellene más a helyére stb...
Szal?
Magyarázdd elGame90 írta:Nemozsimiki írta:Ha nem lett volna ez a szezon akkor sem![]()
![]()
Nemozsimiki írta:Ha nem lett volna ez a szezon akkor sem![]()
![]()
Ha nem lett volna ez a szezon akkor semGame90 írta:Meg én nem tudnám őt 10 évig elképzelni, mint Barca edzőlionelmessi19 írta:Ezt én se. Nagyon sok körülötte a bizonytalan dolog, én nem hosszabbítanék vele egyenlőre. Megnézném, h jövőre mit alkot a régi csapatból, és a 4-5-6 új emberből...
Meg én nem tudnám őt 10 évig elképzelni, mint Barca edzőlionelmessi19 írta:Ezt én se. Nagyon sok körülötte a bizonytalan dolog, én nem hosszabbítanék vele egyenlőre. Megnézném, h jövőre mit alkot a régi csapatból, és a 4-5-6 új emberből...
Egyrészt, minek most Frankkel hosszabbítani, még nem jár le a szerződése, másrészt meg az idei teljesítménye alapján örülnie kéne, ha nem rúgják ki.Csoppy írta:Én csak ugyanazt tudom hangoztatni mint mindig...
Rajkárddal szerződéshosszabbítás 2012ig, valamint egyetlen igazolás a következő idényre: Henktenkáte 2012ig
Ha ők ketten vannak, meg tudunk nyerni bármit. Különkülön viszont libakaki... Ten Caate nem véletlenül nem ül mondjuk egy Arsenal kispadján... Rijkaard pedig nem véletlenül gyengült ekkorát egyetlen év alatt... Ezen azért picit el kéne gondolkozni... Neeskens takarodj:)
Ezt én se. Nagyon sok körülötte a bizonytalan dolog, én nem hosszabbítanék vele egyenlőre. Megnézném, h jövőre mit alkot a régi csapatból, és a 4-5-6 új emberből...Game90 írta:Azért ezt nem sietném el annyiraCsoppy írta:Rajkárddal szerződéshosszabbítás 2012ig
Azért ezt nem sietném el annyiraCsoppy írta:Rajkárddal szerződéshosszabbítás 2012ig