Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi! Fuero nevében isLos Banditos írta:Nagyon szimpatikus csapat a Reggina.-17 pont indulással is van még esélyük a bentmaradásra.![]()
Szerintem a Milant megverik, mert valószínűleg tartalékosak lesznek a BL-döntő miatt.
Abban nem vagyok biztos, hogy kikap a Chievo.Mindenestre szurkolok nektek, hogy bentmaradjatok.![]()
Az a -17 asszem -11 volt. De én is remélem, hogy benntmaradnak. Valaki betudna írni egy táblázatot?Los Banditos írta:Nagyon szimpatikus csapat a Reggina.-17 pont indulással is van még esélyük a bentmaradásra.![]()
Én meg azt mondom,ha a Milán nem kapott szinte lófallosz büntetést sem,akkor jöjjön fel a Juve is...lehet egyedül vagyok vele,de én is jobban örülnék persze,ha teszem azt ez a két csapat jövőre a B ben hadakozna...Game90 írta:Én nem örülök, hogy a Juve visszajutott a Serie A-baMég min 1-2 évig a B vagy a C osztályban kellett volna szenvedniük
![]()
Engem írhatsz az ArsenalhozGame90 írta:Marci, ez túl egyértelmű lenne. De a PL-nél csinálhatunk egy ugyanilyetNa, akkor nézzük meg ugyanezt a spanyol focinál is...