Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát az Ajax mehet Bl selejtezőbe?Raziel írta:
ez volt a visszavágó,most van vége.Az Ajax lett a második.Az elsp meccsen nyert az AZ 2-1re,4-1-el az Ajax a második.
ez volt a visszavágó,most van vége.Az Ajax lett a második.Az első meccsen nyert az AZ 2-1re,4-1-el az Ajax a második.sasi1 írta:Ajax - AZ 3-0.
Ez a párharc meddig megy?
Juan Roman Riquelme?!Game90 írta:Riquelme és Palacio lőtte a gólokat.kovinho írta:Libertad (paraguayi) - Boca Juniors (argentin) 0-2
továbbjutott: a Boca Juniors, 3-1-es összesítéssel
Én is Boca-nak szorítok (azért Nemecseknek isel fuero írta:Santos győzelemre számítok, de ne legyen igazam. Eddig veretlenek, a csoportkört toronymagasan nyerték és most jön a Grémio. Az már nem rossz csapat aki eddig eljutott, de nem vmi patináns brazil klub.
De ki tudja?
Én egy Boca győzelemnek örülnék.
Riquelme és Palacio lőtte a gólokat.kovinho írta:Libertad (paraguayi) - Boca Juniors (argentin) 0-2
továbbjutott: a Boca Juniors, 3-1-es összesítéssel
Örülök a Porto sikerének! Grt nekik! Ők megcsinálták,amit az AZ nem bírt...győzni az utcsó meccsen esélyesként...Game90 írta:Hát az igaz, szorosnak szoros voltlionelmessi19 írta:Arra utaltam, h itt is szoros lett a vége...Tiszta holland bajnokság
Hát az igaz, szorosnak szoros voltlionelmessi19 írta:Arra utaltam, h itt is szoros lett a vége...
Sztem nagyon egyértelmű volt, a Portonak "csak" nyernie kellett az utolsó ellen.lionelmessi19 írta:Portugáliában sem volt kis végjáték...
Ez nem olyan rossz az Ajaxra nézve,szerintem 2-0ra nyernek,és ezáltal indúlnak a BlbenLos Banditos írta:Az Alkmaar nyerte a BL indulási párharc első meccsét 2-1-re hazai pályán.
Visszavágó egy hét múlva.![]()