Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kivel állsz kapcsolatban a Veszprémből?ozsimiki írta:Veszprémben meg fogyóban van a zsé,legalábbis úgy értesültem![]()
Persze én bízok a Dunaferrben,hogy ők is zárkóznak mégjobban a két Nagyhoz...
Nem lesz sok a Veszprémben a balátlövő? Perez, Putics + még IlyésVito írta:Ilyés Feci elmegy, szerintem Veszprémbe.
szóval elméletileg jó kis csapat lesz jövőre.
Gratula Szegedre! Sajnos a meccset nem láttam...Vito írta:gratulálok a srácoknak és a közönségnek is!
szenzációs meccs volt, élőben talán sokkal jobbnak tűnt, mint a tv-ből. a tegnapi meccset nem veszíthette el a Szeged. a veszprémi szurkolók is korrektek voltak, kivéve egyet, kettőt, aki a meccs után velük pacsizó Pulje magyarságát firtatta...-őket a mutatóujját a szája elé téve "csitította". nagy forma az ürge. tegnap hihetetlenül védett, az első félidőben szvsz 60% felett volt, amit nem kell magyarázni.
szép volt fiúk!
Én is gratulálok, szép volt Szeged!ozsimiki írta:Vége van! Teljesen Megérdemelten Győzőtt a Szeged! Óriási GRT NEKIK! Végig vezetve,magabiztosan nyertek!
Puli óriási teljesítményt nyújtott,már-már több volt mint Világklasszis
Óriási meccs lessz! Irigyellek Vito ,hogy kint leszel! De mint Szegedi,és kézilabda fan,neked ez kötelező isGame90 írta:Á téged nem mernek mutatniVito írta:(most a kamerával szemben fogok ülni, lehet, hogy látszódni fogok)
az év meccse, nézzétek meg!Jó persze csak viccnek szántam, majd nézlek, hátha benneleszel a tv-ben
![]()
![]()
Sztem izgalmas csatában nyerni fog a SzegedBár, ha Lazarov ismét játszani fog...
Á téged nem mernek mutatniVito írta:(most a kamerával szemben fogok ülni, lehet, hogy látszódni fogok)
az év meccse, nézzétek meg!
Ahogy mondták, most a Szegeden lesz a nyomás. Ha nem győznek hazai pályán, akkor mehetnek utána Veszprémbe.ozsimiki írta:Ott viszont meg is lesz nekik az arany,de azért Óriási hangulatra,és meccsre van kilátás!
Igen,elég sima volt a 2.félidőben már,de szerintem a Szegediek fejben mér a köv meccsen voltak! Ott viszont meg is lesz nekik az arany,de azért Óriási hangulatra,és meccsre van kilátás!Game90 írta:Nyert a VeszprémSzerdán jön a folytatás Szegeden.
Szerintem meg lesz az első győzelme a hazaiaknak,utána viszont Pokoli hangulat lessz Szegeden,és szntem hosszú idő utánGame90 írta:Ma 17:45, Sport1![]()
Veszprém - Szeged
csak így tudtunk jegyet intézni. faterom nagyon akart jönni. először két jegyet sikerült szerezni és így én mentem vele, Bogi pedig a barátnőjével ült.antiimperialista írta:Most akartam kérdezni, hogy őt láthattam-e. Akkor tényleg... Hogyhogy nem együtt ültetek?Vito írta:U.I.: az első félidő 8-9. perce körül mutatták a párom
Most akartam kérdezni, hogy őt láthattam-e. Akkor tényleg... Hogyhogy nem együtt ültetek?Vito írta:U.I.: az első félidő 8-9. perce körül mutatták a párom