Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért korántsem egy szintLos Banditos írta:Ennyi erővel a L'pool sem indulhatott volna el a 2006-os szezonban.Bár amióta kiesett a Barça, már rég nem érdekel ez az egész.ozsimiki írta:Komolyan: grt az Uefának,hogy megnyerte egy olyan csapat,akik elsődlegesen el sem indúlhattak volna,majd pedig jött a maffia berlu papával,és megoldották,h ott legyenek...szép nagy büntetés nekik ez a bl cím,grt!![]()
Az teljesen más tészta. Mégis csak a BL címvédőről volt szó.Los Banditos írta: Ennyi erővel a L'pool sem indulhatott volna el a 2006-os szezonban.Bár amióta kiesett a Barça, már rég nem érdekel ez az egész.![]()
Ennyi erővel a L'pool sem indulhatott volna el a 2006-os szezonban.Bár amióta kiesett a Barça, már rég nem érdekel ez az egész.ozsimiki írta:Komolyan: grt az Uefának,hogy megnyerte egy olyan csapat,akik elsődlegesen el sem indúlhattak volna,majd pedig jött a maffia berlu papával,és megoldották,h ott legyenek...szép nagy büntetés nekik ez a bl cím,grt!
Ez bejöttGame90 írta:Én a Liverpoolnak szurkolok, de sztem 2-1 lesz a Milannak
Akkor értem! sorryEvilgrim írta:Ozsimiki!Azért raktam oda azt a "szemüveges fejet",mert jól leoltottad a Milan szurkolókat.
Valakinek ott kellett állniaozsimiki írta:1.őt vágtaelugrani sem tudott volna,ha akar sem
![]()