Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

A két legjobb sorozatot egy napra rakni... Eddig legalább érdemes volt vmiért "túlélni" a csütörtököt (már amíg jártam iskolába és külön matekra, mert most már ilyen gondom nincs
  A két legjobb sorozatot egy napra rakni... Eddig legalább érdemes volt vmiért "túlélni" a csütörtököt (már amíg jártam iskolába és külön matekra, mert most már ilyen gondom nincs  )
 )

ezzel a sorival kész bravúr megbukni,dehát sok szerencsétlen van arrafele....ilyen időpontban,gagyi szinkron stb....
  ezzel a sorival kész bravúr megbukni,dehát sok szerencsétlen van arrafele....ilyen időpontban,gagyi szinkron stb.... Megnéztem a trélert, nekem bejön, tutira meg fogom nézni. Kár, hogy a Viasaton már nem megy. (nem baj, van egy csomó rész aviba...
 Megnéztem a trélert, nekem bejön, tutira meg fogom nézni. Kár, hogy a Viasaton már nem megy. (nem baj, van egy csomó rész aviba...  )
 )