Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, eléggé felnyomta az agyvizem ez a bíró...Meg Farkas Norbi mondataitól kezdek a falramásznihuevos írta:kicsit harapós vagy ma este...Zozzy 5 írta:Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnak
persze hogy van aki megúszta már, én nem ezt vitattam
ez bíró függő, de mindig piros...lenne
Los Banditos írta:Elég gyanúsak voltak a hozzászólásai (mintha Madridista lenne), és beírtam a googleba a nevét, hátha a madridistára van regelve, de érdekes meglepetéseket találtam.![]()
kicsit harapós vagy ma este...Zozzy 5 írta:Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnak
Elég gyanúsak voltak a hozzászólásai (mintha Madridista lenne), és beírtam a googleba a nevét, hátha a madridistára van regelve, de érdekes meglepetéseket találtam.Charlie írta:Los Banditos írta:Zsé78: Te inkább maradj a társkeresőoldalaidnál...![]()
![]()
![]()
Így van varga tamás.
Vezetünk, tudjuk hozni a meccset.
HAJRÁ.
C.
Los Banditos írta:Zsé78: Te inkább maradj a társkeresőoldalaidnál...
Jó, igazad van, akkor így utólag kicserélem azt az egy szót a kedvedért. De azt sztem te is beláthatod, hogy sokan úszták már meg az ilyet. Érdekes, mi sosem...Pedig minket rugdosnakhuevos írta:hidd el, elég meccset nézek....Zozzy 5 írta:Nézz több meccset...Rengeteg ilyet láttam már, amiket sokszor [auto_cenzúra] kis sárgákkal intéznek el. Érdekes módon pont ez a bíró és pont nekünk ad pirosat
rengeteg és a szinte minden meccs...azért nem ugyanaz
Riva! Ez igaz! De mihhez kell a hatalmas erő? A kötelező győzelemhez az Espanyol,és a Tarragona ellenRivaldo11 írta:Eddig még nem. Ha ezt így hozzuk, hatalmas erőt adhat.Zsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.
Ha visszaolvasnál, akkor láthadnád, hogy szerintem is jogos Ronnie pirosa. De a Getafésnek is járhaze71 írta:Zozzy! Ne legyél már cinikus. Ez demagóg duma. A kiállítás jogosságához nem férhat kétség, akár mi is váltotta ki. Roni meg nem egyszer, hanem kétszer rúgott oda. Ez azért nincs minden meccsen...
Érdemes volt hozzászolnod a ma estéhezZsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.
hidd el, elég meccset nézek....Zozzy 5 írta:Nézz több meccset...Rengeteg ilyet láttam már, amiket sokszor [auto_cenzúra] kis sárgákkal intéznek el. Érdekes módon pont ez a bíró és pont nekünk ad pirosat
ilyeneket sztem tök felesleges beírnod. 1-0ra vezetünkZsé78 írta:Vége! Eluszott a liga.