Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IGEEEEEEEENel fuero írta:Bentmaradt a Reggina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon megérdemelték a fiúk, -11ről indulva is bentmaradtak.
A Milan a 4. lettnoname írta:A Laziot nem szeretem(ez enyhe kifejezés), de remélem ők lesznek a harmadikok és akkor a csaló Milan még a dobogóra se kerül fel.![]()
Nem gondoltam volna.Boixos írta:jelen pillanatban FRANCESCO TOTTI A LEGJOBB EURÓPAI GÓLLÖVŐ! (ha minden igaz...)
ja a Roma-ra gondoltam...Game90 írta:Sztem a Romára gondolt, mivel Kralo is nekik szurkol.ozsimiki írta:Hát ha most a Barca miatt mondtad,akkor neked tényleg egy m.u. fórumon inkább a helyed![]()
![]()
Didier helyett meg visszahozzák Capellot![]()
Sztem a Romára gondolt, mivel Kralo is nekik szurkol.ozsimiki írta:Hát ha most a Barca miatt mondtad,akkor neked tényleg egy m.u. fórumon inkább a helyed![]()
![]()
Hát ha most a Barca miatt mondtad,akkor neked tényleg egy m.u. fórumon inkább a helyedRaziel írta: lehet,de legalább a man utd eljutott az elődöntőbe,ha érted mire gondolok[/b]
Hat nagy seggfejek ezek a juve vezetok...mikor kakiban voltak orvendtek neki mint macska az egernek...s most hogy feljottek mint [auto_cenzúra] a viz tetejerenoname írta:Deschamps otthagyta a Juvét
Houllier után már ő is, pedig mindketten jó szezont tudhatnak maguk mögött. Egyikük döntését se értem.
Kralo írta:Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142473
Az a önelégült fej annak a csaló elnöknekbiztos akkoris igy vigyorgott mikor lefizette a birokat.Csaló Milan,Csaló Milan,Csaló Milan.Kitudja mennyi euro-ba került neki a Bl trófea
![]()
Szerintem a Machester elleni meccs volt a legolcsóbb.
Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142473
Az a önelégült fej annak a csaló elnöknekbiztos akkoris igy vigyorgott mikor lefizette a birokat.Csaló Milan,Csaló Milan,Csaló Milan.Kitudja mennyi euro-ba került neki a Bl trófea
![]()
Hát nekem is hosszú hajam van,de én nem vágatnám le azért,mert meleg van..Crespoék nem igazi trú hosszúhajúak!el fuero írta:Srácok, nyár vanMinek a hosszú haj? Abba csak meleg van