Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is igazCharlie írta:Csodálkozunk hogy megsérült?Hihetetlen rúgásokat kap!
C.
Ezt tanítani kell!Zsolti írta:Szép gólt fejelt.A cselszkinek is fejelhetne vagy ötöt.
Ja! Valami nekem is rémlik.Zsolti írta:Tavaj tavasszal Li8bertadores kupa meccsen,ha jól emlékszem.Hatalmas bunyó volt....Charlie írta:Nem semmi,hol történt ez?Zsolti írta:Blancot ha jól tudom tavaj eltiltották a boxolása miatt egy évre.Nagyon emlékezetes alakítás volt,mindenki ütött mindenkit.
C.
Nem azt mondom hogy ők jobbak,csak kérdem én hogy nem tud-e vki róluk infót?Stike írta:Akkor is csatlakozom LG-hezCharlie írta:Blancoval & Palenciaval mi van?LG írta:Sztem jelenleg o a legjobb Mexicoban. Altalában jo nyomja, sztem ha mindenki folépul, neki akkor is biztos helye a kezdoben, esetleg az lehet a, hogy D vagy DM posztot játszon.
C.
Akkor is csatlakozom LG-hezCharlie írta:Blancoval & Palenciaval mi van?LG írta:Sztem jelenleg o a legjobb Mexicoban. Altalában jo nyomja, sztem ha mindenki folépul, neki akkor is biztos helye a kezdoben, esetleg az lehet a, hogy D vagy DM posztot játszon.
C.
Blancoval & Palenciaval mi van?LG írta:Sztem jelenleg o a legjobb Mexicoban. Altalában jo nyomja, sztem ha mindenki folépul, neki akkor is biztos helye a kezdoben, esetleg az lehet a, hogy D vagy DM posztot játszon.
Azt a pár rossz meccset rá lehet fogni a beileszkedés nehészségeireZsolti írta:Ja,meg tavaj a védelemben voltak gyenge meccsei.Boixos írta:ő eredetileg a monacoban hátvéd volt, ugye? ahhoz képest elég jól zsugázik a kpályán is.