Részemről az utolsó OFF:
Én jelenleg nem vagyok egyesületnél, habár sokan mondták, hogy próbáljam meg. Meg is tettem. Hááát...

Azthittem, hogy menynire zsír lesz, jár szépen mindenki edzésre, komolyan veszi és élvezi ezt a egészet. A nagy lófalloszt! Mindenki szívja a cigit, issza a piát, és néha betéved edzésre. És ezek a játékosok játszanak a hétvégi bajnokikon...
Persze vannak kivételek, van olyan egyesült Debrecenben (1), ahol komolyan veszik, és tényleg ebből akarnak majd megélni. Persze azért náluk is vannak dolgok amik a foci előtt állnak. Így nem lehet...Én azt mondom, hogy a magyar
profi labdarugás most sem tart sokkal jobb irányba. Van egy-két tehetséges játékosunk, mit pl a Liverpoolba igazolt Németh, vagy Gera, Priskin stb. Majd meglátjuk mire lesznek ők elegek. De az biztos, hogy a magyar foci most is óriási gödörben van. Még most sem az számít, hogy ki a nagyon jó, hanem az, hogy kinek van több pénze...
Haverokkal, az örömért én is focizok természetesen, és mit mindenki, én is élek-halok érte. Az ilyen embereknek nem kell szégyelni azt, hogy magyarok, arra pedig egyenesen büszkének kell lenni, hogy fociznak. Ez egy csodálatos dolog, amit sajnos beszennyez a profi oldala...