Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez sztem nekem is címezve vanKralo írta:Egyéb: Alonso nem pedig Alfonso. Tanuljátok meg leírni egy 2-szeres világbajnok nevét.
NA ebben nem tudok egyetérteni,és nem értelek...miért baj,ha egy tehetség,most kivételesen nem egy [auto_cenzúra] kezdett,hanem olyan csapatnál ahol már régóta szerződése van, a különböző alkategoriák miattVito írta: azt sem mondtam, hogy nem érdemli meg, csak túlságosan fel van fújva a moncsicsibaba, mert, ha egy olyan autóban ülne, amilyenbe a kezdők szoktak(STR, Spyker, Minardi, Jordan, Sauber, Red Bull), akkor ott lenne, ahol a helye.
Annyiban értek Veled egyet,hogy idén nem lesz még Vb...az egész éven át tartó feszült dolgokhoz még szerintem is kevés...majd elvállik...Vito írta:ha
Hamilon nyeri a VB-t, akkor én felhagyok az F1 nézésével.![]()
hogy nem akarta megelőzni?![]()
![]()
![]()
eddig még egyszer sem előzött Hamilton. persze, mert nem tud előzni, mert ahhoz ő még nagyon kevés. zöldfülűként kapott egy (mára már) 1sec/kör-ös autót és rögtön ő lett az új világonalegjobbsöfőr. nevetséges.
10 éves kora óta a legprofibb körülmények között készül, megcsinálta őt a meki ifi stábja és mindenféle szamárlétra nélkül, első évében a mezőny legjobb autójába került. sokan azt mondják, hogy legalább van motivációja.
...ezek után ne lenne?!
elkurvult az f1 is.
Nem konkrétan erre a futamra értettem,bár amit belinkeltél,nem kecsegtett sok jóval....barca99 írta:http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=12718ozsimiki írta:Amúgy meg remélem nem lesz csapatutasítás,ők is látják,hogy Hamilton nagyon ott van már első évében Alonso mellett!
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=12718ozsimiki írta:Amúgy meg remélem nem lesz csapatutasítás,ők is látják,hogy Hamilton nagyon ott van már első évében Alonso mellett!
Ez így van..sajnos..barca99 írta:Alonso az egyik legjobb védőjátékos a mezőnyben, egy "előzős-pályán" is tartotta volna sztem Hamiltont. Nemhogy egy ilyen pályán, ahol egy pont van, ahol előzni tudsz, és igazából azt sem túl bonyolult fogni.
Egyébként meg Hamilton is nyilatkozta, hogy nem akarta Alonsot megelőzni, mert nem igazán tudta volna, inkább vmi hibába akarta belehajszolni.
Én nem hittem benne. Ilyen korán és egy ilyen rizikós pályán nem engedik meg nekik, hogy csatázzanak.Game90 írta:Hamilton amikor feljött Alonsora 0,8-ra, azt hittem, hogy meglesz neki
De még milyen szép lenne. De röhögnék, de annak is haGame90 írta:Hamilton megérkezett Alonso-ra. Az lenne a szép, ha kilöknék egymást...