Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem volt akkora..de ott az volt az utasításLos Banditos írta:Azért ez még sem volt akkora, mint 4-5 éve. Dehát végülis a szabály, az szabály...![]()
![]()
Nem értem miért lenne érdekes? Ferraris esetek miatt hozták ezt a szabályt! 2002ben,namármost a Merci most vétett ellene...nemtudom mi ebben az érdekesLos Banditos írta:Én sem bánnám, de azért egy kicsit "érdekes" lenne.
Valóban a szégyene volt sajnos,de ez a szabály 2002 Óta vanLos Banditos írta:2001-es Osztrák és a 2002-es Amerikai nagydíj után sem vontak le pontot a Ferráritól pedig az a sportág szégyene volt, amit ott műveltek.
Pontlevonást megérdemelnék simán... Mondom mindezt Ferrari szurkolóként.Los Banditos írta:Még szerencse, hogy nem ez az elmebajos öregember hozza az ítéleteket a Forma 1-ben - mondom mindezt Ferrari szurkolóként.![]()
Meglepő,nem meglepő ez vanLG írta:Ron Denis beismerte a büntNekem furcsa is volt a versenyen
És, már nem az első ilyen sztem...de nem értem miért
Hisz Hamilton vezet
Monyuk az meglepő, h Hamilton máris jobb mint ALonso.
Állitólag büntetendő dolog a verseny manipulálása. De nem hiszem, hogy bármivel is megbüntetnék őket.barca99 írta:Nemsokára a Híradóban (RTL) az Alonso - Hamilton ügy! Remélem vmi okosat is mondanak...
Már megszoktam ezeket a dolgokatLos Banditos írta:Schumacher nevét is nagyon sokszor gúnyosan és helytelenül írták le.
Egyébként ha a Ferrárinál történik ilyen csapatsorrendes dolog, akkor mindenki pampog, de most érdekes módon a kuytát sem érdekli ez az eset.![]()
![]()
Tudom, hogy direkt volt, ezért írtam. Köszi.Game90 írta:Ez sztem nekem is címezve vanKralo írta:Egyéb: Alonso nem pedig Alfonso. Tanuljátok meg leírni egy 2-szeres világbajnok nevét.Én direkt írtam úgy, hogy Alfonso. De akkor hanyagolom mostantól.