Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát jajalionelmessi19 írta: Mire jó az offtopic...
Legalább a hangulat megvan...
Perrero felelős mindenért( a fórumon kialakult meleghelyzetért, időjárásért, háborúkért...stb.). Mindent ráfoghattok.ozsimiki írta:Kezdem szégyelni magam,hogy hetero vagyok![]()
![]()
Perrero indította el ezt az áradatot...igaz Charlie![]()
![]()
Áá sztem nem kellSharkinho írta:Nyissak esetleg nektek egy privát topicot![]()
Ahogy látom kezdenek alakulni a párokLos Banditos írta: Úton vagyok.Az a piroskás vékony naci legyen rajtad, azt nagyon imádom.
![]()
![]()
Kösz. Ez hatalamasCharlie írta:Nézegesd ezt:
:KaTT:
Mi örökkön örökké együtt leszünk Lossal, és egy kis szajha miatt nem fog dobni(sértődős smiley)Sharkinho írta:Olyan min ZozzyLos Banditos írta:Charlie második képéhez: A szőke csaj még annyira nem is néz ki rosszul, de azért ennél jobb kell.[/color]
További képek a lenti hozzászólásomban
C.
Olyan min ZozzyLos Banditos írta:Charlie második képéhez: A szőke csaj még annyira nem is néz ki rosszul, de azért ennél jobb kell.![]()
Ne félj, tegéd is meghívunk!el fuero írta:Én s.gg szűz vagyok! Kerülöm az ilyen helyket.Game90 írta:És te honnan tudod?el fuero írta:Srácok! Most volt Moszkvában a homokosok felvonulása! Esetleg valamelyikőtök nem volt ott?Most jöttél haza onnan?
Én s.gg szűz vagyok! Kerülöm az ilyen helyket.Game90 írta:És te honnan tudod?el fuero írta:Srácok! Most volt Moszkvában a homokosok felvonulása! Esetleg valamelyikőtök nem volt ott?Most jöttél haza onnan?
Rohadj megZozzy 5 írta:Te vagy valamelyik itt a képen?Charlie írta:Nem kommentálnám.
C.
Úton vagyok.Zozzy 5 írta:Héé öcsi, tetszik a $eggedLos Banditos írta:Mert épp keresem a páromat.Zozzy, te nagyon csábító vagy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gyereee, nincsenek itthon szüleim
![]()
És te honnan tudod?el fuero írta:Srácok! Most volt Moszkvában a homokosok felvonulása! Esetleg valamelyikőtök nem volt ott?