Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak megemlítettemRonaldinho #10 írta:jóvanna
jóvannaGame90 írta:Talán létszives, nem?Ronaldinho #10 írta:nem tudom nézni a meccset, szal szorgalmasan írj.![]()
Talán létszives, nem?Ronaldinho #10 írta:nem tudom nézni a meccset, szal szorgalmasan írj.
Game90: már írtam, de megismétlem. Ezen az estén nem a getaféval volt bajom, hanem a bíróval. A Getafe jól és szervezetten játszott, és a végén megint izgulhattunk. Ezzel együtt a győzelmünk teljesen megérdemelt.Game90 írta:Nana, őt békénhagyni, mert Perrero ideges leszozsimiki írta:Vagy egyszerűen sík,mint Kiszel Tünci!![]()
![]()
Getafe mekkora egy favágó csapatÉs még ezek ejtettek ki bennünket a kupából
Nana, őt békénhagyni, mert Perrero ideges leszozsimiki írta:Vagy egyszerűen sík,mint Kiszel Tünci!
Ne haragudj, de egyáltalán nincs igazad. A getafe remek középcsapat, jól szervezett, és szimpatikus. És ne feledjük: a Barcelona egyik halhatatlanja trenírozza őket, akinek oly sokat köszönhet a katalán nép. Nem hallgattad a közvetítést? Ma is a Barca pártoló tagja! Becsülni és tisztelni kell, mert méltó rá! Ezen a mai meccsen nem vele volt baj, hanem a feketerigóval!Saviola írta:Ezt a szánalmas homokos bírót..édes Istenem..a Getafe meg egy fostalicska,szánalmas,favágó [auto_cenzúra],erre képesek,megtapsolhatják magukat..
Lényeg a 3 pont.Büszke vagyok rájuk,nagyot hajtottak,10 emberrel jobbak voltunk,mint ez csapatnak nevezett szánalom.
Az egész csapat óriásit küzdött, de ha embereket emelünk ki, akkor Eto'ot se hagyjuk ki!Qpi írta:Én edmilsont igy játszani még sose láttam (bár még azért ott volt a mozgásában a favágo materazzi stilus, de feltört belőle...végre). A meccs embere volt messivel és puyollal együtt. Ha ilyen szivvel fogunk játszani továbbra is akkor nem lehet gond roni nélkül sem!
Zozzy 5 írta:Meg gondolom verik a mai góljaikraEvilgrim írta:Madridistán azt írják,hogy milyen mákosak vagyunk,nem tudom ki a mákos...![]()