Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre jó a sok kiégett sztáraky01 írta:érdekelne,hogy a real fungiknak honnan van 169millió eur-juk?ha jól emlékszem pár éve,nemtom pontosan,még majdnem megszüntek-400millás tartozásuk volt!!!!
honnan a rákból van nekik ennyi???
![]()
Nekem semmi bajom Figo10-zel. Velem nagyon normális...LG írta:Mert a margitosok írjanak a tetves margit honlapra!Eszter21 írta:De miért baj, hogy vannak madridosok is?LG írta:Itt van valami Figo2! Nah, 1 ujabb margitos.Pl. Figo10tol tegnap 1 ien put kaptak:
A cím: Pffffffff....
Tartalom:Hulye balfassz!!!!!!!!!!!!
Mert a margitosok írjanak a tetves margit honlapra!Eszter21 írta:De miért baj, hogy vannak madridosok is?LG írta:Itt van valami Figo2! Nah, 1 ujabb margitos.
Bárcak 1szer tonkre mennének!Boixos írta:azt egyébként én sem értem, honnan tolják alájuk a lóvét? ennyire mennének az építkezések? vagy megint a madridi városháza "segít" ezeknek a gyökereknek? a múltkor ebből nem kis botrány lett. ilyenkor biztos örülnek az atleticonál meg a többi helyi csapatnál.
Ezt én sem tudom. A mu pl. gazdagabb klubb, mégsem koltekezik ugy, mint a tetves margit. Honnan a [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] annyi [auto_cenzúra] létEnrique írta:Erre a "65645 Milliárd €-t költhet a madrid".![]()
Erről oldalakat lehetne írni, de csak elég ennyi: HONNAN????
Én úgy tudom hogy a Real az egyik legjobban eladósodott klub a világon. Bár lehet hogy ez nem így van...Ronaldinho 17 írta: Madrid, január 28., 11.30 A sztárcsapat 169 millió eurót költhet.