Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is mindig ezt mondom a felnőtt válogatottra, aztán mégis mindig megnézem ezeket a szerencsétleneket.Boixos írta:lesza.rom a magyar futballt.
Úgylátom már nekik sem megy annyiraBoixos írta:azon már kínomban röhögtem, amikor megláttam ezt az nson: Minimális vereséget szenvedett a magyar U21-es válogatott.
Így van, teljesen egyetértekgrecki írta:Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
Grecki! Általában nagyon jó dolgokat írsz,most mégis nagyon sikerült meglepnedMi a rákért gondoltad,h Ők képesek az x-re
![]()
Igaz, a reménykedés,és a valós érzelmek között van különbség,de én úgy vettem le,h sznted a meccs előtt jók lettünk volna egy x-re...
Ez a fiatalítás még nagyon nem vált be,igaz ez egy hosszú folyamat,de elég bizalomromboló így rögtön az elején...
ÉS EZEK A KUTYAÜTŐK HAVI SZÁZEZREKET KERESNEK, MIKÖZBEN MÁSOK KÍNKESERVES MUNKÁVAL ÚGY KAPARJÁK ÖSSZE A MINIMÁLBÉRT!
Szét kellene bombázni az egész magyar labdarúgásnak nevezett bohóckodást, és új alapokra helyezni, hogy a gyerkeinknek ne kelljen végigszenvedniük az ilyen hasonló meccseket.
Csupán azért, mert az ellenfél nem Portugália, nem Csehország, nem Anglia, hanem a nem éppen veretes Görögország válogatottja... Igaz, megnyerték a legutóbbi eb-t, de a betonfocin kívül nem sok mindenre képesek. Ellenünk mégis úgy sziporkáznak, mintha a Vasas női kadétcsapata lenne az ellenfél...ozsimiki írta:Ez van! Vereség! Ahogy arra számítottam is!
Grecki! Általában nagyon jó dolgokat írsz,most mégis nagyon sikerült meglepnedMi a rákért gondoltad,h Ők képesek az x-re
![]()
Igaz, a reménykedés,és a valós érzelmek között van különbség,de én úgy vettem le,h sznted a meccs előtt jók lettünk volna egy x-re...
Ez a fiatalítás még nagyon nem vált be,igaz ez egy hosszú folyamat,de elég bizalomromboló így rögtön az elején...
A múltkor írtam egy hasonló viccet a Humor c. topicba.Atesz írta:Nacsa Olivér szavaival élve: "Mi még a Lakatlan-szigetektől is kikapnánk!"![]()
Mondjuk a megfelelő smile inkább:
Hm. Meghallotta?Rivaldo11 írta:KÖNYÖRGÖM BODORT VIGYE MÁR LE!!!