Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, onnan vanAtesz írta:NBA1.hu-n láttam![]()
A kergetős a legjobb.
Nemtudom, komolyabnak komolyabb.De azé kiványcsi lennék 1 ilyenre!ozsimiki írta: Szóval egy BL menetelést inkább hallgatok HB-vel,de egy [auto_cenzúra] meccset meg inkább Hortival...
Értettem én elsőre isZozzy 5 írta:Arra gondoltam, hogy poénkodni ők is tudnánakozsimiki írta:Persze! Ők valszínű jobban is értenek hozzá,mint Horti! Szóval nagyobb szaktekintélyek lennének! Szakmailag nem tartom én Őt nagyra! Viszont poénilag annál inkább!
Szóval egy BL menetelést inkább hallgatok HB-vel,de egy [auto_cenzúra] meccset meg inkább Hortival...
Arra gondoltam, hogy poénkodni ők is tudnánakozsimiki írta:Persze! Ők valszínű jobban is értenek hozzá,mint Horti! Szóval nagyobb szaktekintélyek lennének! Szakmailag nem tartom én Őt nagyra! Viszont poénilag annál inkább!
Szóval egy BL menetelést inkább hallgatok HB-vel,de egy [auto_cenzúra] meccset meg inkább Hortival...
Akkor Én rossz példa voltamozsimiki írta:Hát lehet,h tudnál mondani 2-3 poént,de ennek az agya rá van állva,minden helyzetből ki tudja hozni,h röhögjek...és neki nincs ideje nemtom mennyit gondolkodni rajta...Zozzy 5 írta: Tudom, én múltkor a Rostoc meccset néztem végig csakis azért, mert ő volt a komm.Tényleg arc a pali, nem arról van szó, csak azért baromkodni én is tudnék...
Szóval azért nem hiszem,hogy olyan sokan tudnánk utánozni,vagy legalábbis humorosak lenni,miközben pár ezren,tízezren hallgatnak,mint Ő..
Hát lehet,h tudnál mondani 2-3 poént,de ennek az agya rá van állva,minden helyzetből ki tudja hozni,h röhögjek...és neki nincs ideje nemtom mennyit gondolkodni rajta...Zozzy 5 írta: Tudom, én múltkor a Rostoc meccset néztem végig csakis azért, mert ő volt a komm.Tényleg arc a pali, nem arról van szó, csak azért baromkodni én is tudnék...
Tudom, én múltkor a Rostoc meccset néztem végig csakis azért, mert ő volt a komm.Blest írta: Zozzy hát nemtudom, ő az a kommentátor aki miatt még 1 unalmas 20éves meccset is képes vagyok végignézni."sok ember lehetne kommentátor"lássuk őket kíváncsi vagyok,megmondom őszintén ilyen szintűvel még nem találkoztam
Zozzy hát nemtudom, ő az a kommentátor aki miatt még 1 unalmas 20éves meccset is képes vagyok végignézniZozzy 5 írta:Hát, nem semmi a pali az biztos, és tényleg vanank poénos beszólásai. De ennyi erővel sok ember lehetne kommentátor
miután guti felfedezi, hogy a nyilvánosság nem néz rá rossz szemmel mássága miatt, bevallja azt is, hogy tkp évek óta ramossal él együttBalika Gaucho írta:Ramossal együtt(!)Game90 írta:- + a nyilvánosság előtt szőrteleníti magát mindenhol.barca99 írta:-Guti felvállalja másságát a nyilvánosság előtt, ha megnyerik a PD-t.
Ramossal együtt(!)Game90 írta:- + a nyilvánosság előtt szőrteleníti magát mindenhol.barca99 írta:-Guti felvállalja másságát a nyilvánosság előtt, ha megnyerik a PD-t.
- + a nyilvánosság előtt szőrteleníti magát mindenhol.barca99 írta:-Guti felvállalja másságát a nyilvánosság előtt, ha megnyerik a PD-t.