Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én kb. 90%-ot adok a Spursnek.Game90 írta:Na, be is tettem egy James sig-et. Remélem ez meghozza a sikert![]()
Izgalmas csatákat várok, 65 % esélyt adok a SAS-nak. A meccs után már lehet jósolgatni, hogy mire számíthatunk a következő meccseken.
sorryozsimiki írta:Előszőr is,talán nem kellene így megnyilvánúlni
Előszőr is,talán nem kellene így megnyilvánúlnivisca el barca írta:ANAHEIM DUCKS SUCKS
azért szép volt srácok, köszönöm, hogy idáig eljutottatok. remélem tanultatok a hibákbol, s legközelebb - mondjuk jövőre - már mi emelehetjuk magasba a kupat
ui: ismét szégyen....13 kapuralövés....
Na őt is utálom szal...Game90 írta:Azért Melo sem rosszAtesz írta:Amúgy Nate Robinson egy szánalmas kis idegbeteg semmirekello. Nemtom mit keres az NBA-ben. Nála jobben nem sok játékost utálok.![]()
Off: de jó, esik az eső
Azért Melo sem rosszAtesz írta:Amúgy Nate Robinson egy szánalmas kis idegbeteg semmirekello. Nemtom mit keres az NBA-ben. Nála jobben nem sok játékost utálok.
Nem hiszem...Mármint sztem nem olyat adott.Game90 írta:Gondolom hasonló lehetett, mint Nate Robinson-éAtesz írta:Amúgy az a durva, hogy a karrierje során 39 blokkot adott.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UDvjmc19RfQ
Shaq-et nem próbálta betakarni?
Szóval akkor nem is emlékszem rosszúl...grecki írta:Elismerő szavaid melengetik kicsi lelkem...ozsimiki írta:annyira nem értek az NHL-hez,mint pl grecki,de azóta szimpatizálok a kacsákkal,mióta óriási meglepetést okozva,döntőztek 3-4 éve (sosem tudom pontosan megjegyezni),és ott is csak 7meccsen maradtak alúl,úgy,h az ellenfél kezdett hazai pályán...
![]()
Utoljára még leírom Miki, jó? 2003-ban történt, akkor a New Jersey Devils nyerte a kupát, a döntőben 4-3-as összesítéssel úgy, hogy mindenki megnyerte a hazai meccseit.
Gondolom hasonló lehetett, mint Nate Robinson-éAtesz írta:Amúgy az a durva, hogy a karrierje során 39 blokkot adott.
Nem vagyok gondolatolvasóAtesz írta:Előbb néztem meg.![]()
Előbb néztem meg.Game90 írta:Ja, az is már milyen régi filmAtesz írta:Mindkettő benne volt Space Jamben.
De rajta lehetett a legjobbakat röhögni amúgy, hogy a nála jóval kisebb emberek zsákolták át, meg verték meg.![]()
![]()
Top 10 dunks on Shawn Bradley
Az 1. nagyon nagyAmikor megjelenik Shaq és vigyorog egyet.
Ja, az is már milyen régi filmAtesz írta:Mindkettő benne volt Space Jamben.
De rajta lehetett a legjobbakat röhögni amúgy, hogy a nála jóval kisebb emberek zsákolták át, meg verték meg.![]()