Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is neked címeztem, ez csak egy észrevétel voltZozzy 5 írta:Nálam nem erről van szó. Egyszerűen nem látom már értelmét.
Vito írta:Zozzy! ez viszont nem állja meg a helyét a mai világban.
ha egy 20 csapatos ligában 19 ezt csinálja, akkor a az az egyetlen sem fog másként tenni, még akkor sem, ha a Barcelonanak hívják.
ez nem szánalmas, hanem élelmes.
c'est la vie.
Az előző meccsen még láttam értelmét, már nem. Ez a bajnokság elúszott, ennyi. A Mallocrát lehet motiválni, akkor sem lesznek képesek meglepetésre, ahogy szezon közben sem voltak, mikor még lett volna tétje nekik is....már...
Igen, ez szerintem is így van, legfeljebb nem hozzák nyilvánosságra. Csak én személy szerint már elég szánalmasnak és feleslegesnek tartom a vezetőség ficánkolásátVito írta:azért álljunk meg egy szóra!
nehogy azt higgyétek, hogy ezt csak a Barca csinálja.
ezt minden profi csapat csinálja világszerte, legyen szó akár fociról, akár kézilabdáról etc... (prémium, bíróküldés...)
nem egy ilyen esetről van biztos információm, úgyhogy emiatt nemkellene nekik esni.
Megint próbálkozunklionelmessi19 írta:A Radio Marca szerint 60000 euró prémiumhoz jut majd a Mallorca....
Hihetetlen, hogy mennyire sötét a vezetőség...Mostmár hiába verik magukat, ez a bajnokság elúszott...Nyáron költsék a pénzt új játékoskra, nem erre az ostobaságra!lionelmessi19 írta:A Radio Marca szerint 60000 euró prémiumhoz jut majd a Mallorca....
Ezt nem tudom, hogy honnan veszed.Mental_Theo írta:csak jövőre sem lesz másképp, mert mennek megint 50 helyre játszani,és nem alapozni.
Még szerencse hogy nálad (sokkal jobban) hozzáértőbb emberek ülnek az elnökségben.Léfe írta:Egyetértek -hiába a tudás, ha tele a zseb, elszáll az akarat. E nélkül nincsen siker. Puyol, Zambi, Valdez, Iniesta, Xavi,Messi kivételével mindenkit el kellene adni- amig még érnek valamit. Nagy játékoscsere kell, mint 4 éve. És uj edző.
Pontosan.Mr Kioktatott engemtől elnézést kérek és remélem a jövőben nem fordul elő ilyen.Inkább én kérek elnézést.Mihu írta:Betis nem?Barcaforever írta:Figyeljetek,lehet itt mondani,akármit, de ezt a bajnokságot nem a végén kellett volna megnyerni,hanem az a rengeteg elvesztett pont hozza ezeket,mallorca ellen 1-1 vagy a sevilla elnni vereség.Gyenge volt a csapat és idén ennyit tudtak.
Jövőre erősíteni kell!!!Gondolom hogy arra gondoltál csak mást írtál
Red, túl sok minden belejátszik idén. Nem lehet kijelenteni, hogy ennek vagy annak a hibája, vagy ennek jobban, mint a másiknak.redmiller írta:Lássuk csak mit mondott Dunga (azért világbajnok volt... Nem is akármilyen csapattal!): Ronaldinho lelassult!messi6502 írta: Sokan azt mondják Ronaldinho hibája, szerintem ez nem igaz.
Csak észreveszi, akinek a keze alatt is játszik...
Kevesebbet futott...
Gólok javarészt pontrúgásokból születtek...
A cselei is sokszor elhaltak... Vajon miért??? Azért annyira nem kiismerhetők... Egyszerűen lassabban mozog! Nézzétek meg a tavalyi, tavalyelőtti góljait! Hova lett a lendület??? Az eltűnt... Lassabban gondolkodik (hiába no! Pasi... Megy a csajok után...), teljesen kiszámítható, mert lassú...