Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez igaz.Boixos írta: más azért úgy áradozni, h nem biztos, h idejön, és más lesz akkor "viselkedni", amikor ott fog mellette öltözni a padon.
Ezzel én is így vagyok. Ha Eto'o helyére képzelik, akkor inkább köszönöm, de nem kérek belőle.Boixos írta: az meg remélem, egy kintinek sem fordult meg a fejében, h a samut esetleg kipörgetik...
más azért úgy áradozni, h nem biztos, h idejön, és más lesz akkor "viselkedni", amikor ott fog mellette öltözni a padon.grecki írta: Én ettől nem tartok. Henry országos cimborája. Tavaly és idén is áradozott a leigazolásáról. Igaz, lehetnének akár a szokásos tisztelt körök is, de jól tudjuk, hogy Eto'o nem az a fajta ember, aki véka alá rejtené az őszinte véleményét...
Így van, én is inkább ettől tartok, mint a Samuval való konfliktustólgrecki írta:Boixos írta:hát én nem tudom, h mit kezdjek ezzel az anri dologgal...,
évi 10ért nem hiszem, h a padra vették volna.
a samut pedig ismerjük, h milyen rugalmasan áll hozzá a rotáláshoz.
Az évi 10 millás fizu meg nekem is egy kicsit soknak tűnik... Csak nehogy az legyen belőle, mint a Chelsea-nél, ahol Ballack és Sevcsenkó leigazolása után Lampard és Terry is hasonló összeget szeretett volna látni a bankszámláján...
Én ettől nem tartok. Henry országos cimborája. Tavaly és idén is áradozott a leigazolásáról. Igaz, lehetnének akár a szokásos tisztelt körök is, de jól tudjuk, hogy Eto'o nem az a fajta ember, aki véka alá rejtené az őszinte véleményét...Boixos írta:hát én nem tudom, h mit kezdjek ezzel az anri dologgal...,
évi 10ért nem hiszem, h a padra vették volna.
a samut pedig ismerjük, h milyen rugalmasan áll hozzá a rotáláshoz.
Tökéletesen egyetértek...ozsimiki írta:Henrynak egy Angol cucc után,spanyolban nem kell akklimatizálódniabarca99 írta: Csak ebben ez esetben Henrynek nem sok ideje van akklimatizálódni, mert már benne van a korban. Tehát nem lenne jó, ha csak 1-2 év múlva lenne az igazi.![]()
secc perc alatt hozzászokik ehhez a focihoz...fordítva necces lenne,de itt lubickolni fog,az angol körülményekhez képest
legalábbis szntem stílusához közelebb áll a latinos foci...mint a brusztolos..
Áhh, nem hiszem, hogy Henry mellett igazolnánk még1 csatártbarca99 írta: Egyébként sztetek ezekutám marad Guddy, vagy eladjuk és jön még Makaay is harmadik számú csatárnak?
Henrynak egy Angol cucc után,spanyolban nem kell akklimatizálódniabarca99 írta: Csak ebben ez esetben Henrynek nem sok ideje van akklimatizálódni, mert már benne van a korban. Tehát nem lenne jó, ha csak 1-2 év múlva lenne az igazi.![]()
Drogba is mekkora gyökér volt már, amikor huszonix millió fontért megvették a Marseille-től. Kellett neki 1-2 év, mire akklimatizálódott... Azért van egy kis különbség a korrupt és barbár olasz és az angol foci között... Ha marad jövőre is, és több bizalmat, lehetőséget kap, akkor szerintem ő lesz az aranycipő egyik nagy várományosa. Jövő ilyenkor visszatérünk erre...barca99 írta:Amikor Seva a Chelsea-hez ment, azt hitte mindenki, hogy a Drogba - Seva páros annyira durva lesz, hogy szinte lehetetlen lesz őket űberelni. Hát nem így lett.![]()
Nagyon remélem, ha tényleg jön, nem lesz gáz Samuval, és Henry is jól fogja tolni...
Szerintem előbb olvass vissza pár oldalt,és utána...skadi írta: szerintetek szó nélkül ülne a padon?
Továbbra is dühít,hogy miért nem tette meg ezt tavaly akkor?...talán nem itt tartanánk idéngrecki írta:A Mundo szerint már csak az Arsenalon múlik, hogy rábólintanak-e Henry eladására. Titi állítólag már megegyezett Txikivel...
YES!
Nem mondom, hogy nem óriási baromság ez a hír is, meg jó pár korábbi, de én akkor sem tudom megérteni, hogy mi a francért (ez nem rád vonatkozik elsősorban Tamás) nem tudjátok megérteni, hogy nem azért írják le, mert el is hiszik, hanem azért, mert valamivel el kell adni az újságot, valamivel oda kell csábítani az embereket az oldalra, stb. Uborkaszezon van, szinte az összes bajnokságnak vége van, így nincs miről írni.varga tamás írta: Ekkora egy marhaságot már régen olvastam. Komolyan mondom már fáj ez a sok hülyeség, amit velünk kapcsolatban leírnak. Ha minden hírnek alaja lenne, jövőre a fél kezdő digóhonban kergetné a labdát, mi meg kiürülnénk.
A mostani hír alapján Henry-vel volt elfoglalva. Aminek örülök is meg nem is. Enyiért semmiképpen sem kéne nekem +10 milla fizunak. (persze ha igaz a hír) valszeg arra gondolnak, hogy eladnak annyi Henry mezt, hogy bejön az ára.varga tamás írta:Trezeguet nem fogadta el a Juve szerződés-ajánlatát, és klubot keres magának. Komolyan mondom, Txiki mi a túróra vár, a világ egyik legjobb csatára szabaddá vált, le kell csapni rá.