Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért nem bánnám, ha tudna spanyolul... Például nem szívesen ültetném le Fergusont se (pedig ő igazi stratéga) ... Hiddinkkel is ez lenne a fő bajom, bár, az elmúlt időszakban tutira megtanultak a "régi bútordarabok" /Xavi, Puyol, Iniesta/ valamit hollandul...lionelmessi19 írta:Így van, teljesen. Tök mind1, h milyen nemzetiségű...Zozzy 5 írta:Engem csöppet sem érdekel a nemzetiség. Legyen jó edző, és akkor felőlem lehet holland vagy román is![]()
Cruyff felőlem bármikor visszaülhet a kispadra, de már nem fog.
Cruyff-ot pedig tényleg visszafogadnám nagyon szívesen, de semmi realitása nincs a dolgonak.
Így van, teljesen. Tök mind1, h milyen nemzetiségű...Zozzy 5 írta:Engem csöppet sem érdekel a nemzetiség. Legyen jó edző, és akkor felőlem lehet holland vagy román is![]()
Cruyff felőlem bármikor visszaülhet a kispadra, de már nem fog.
Elegem van a holland edzőkből... Miért, talán előírás, hogy a Barca kispadjára csak hollandot lehet ültetni? Cruyff jó edző volt, de semmi szükség se rá, se a honfitársaira! (Az egyetlen kivétel Hiddink, neki még örülnék is)lionelmessi19 írta:Cruyff véleménye megint nagyon beletalál...
Mért nem hívják le őt a kispadra, Frank mellé? És ismét egy holland páros irányítana, Cruyff részéről megvolna a taktika, Frank a játékosokkal foglalkozna többet.
Én azért nagyon boldog lennék...Léfe írta:Jókat tudok vihogni nehány ötleten, no meg a még mindig bizakodokon. Nem mintha én is nem azt gondolnám, hogy láttunk már efféle csodákat.
De azt árulja el valaki, ha valami csoda folytán megnyernénk a ligát mit változtatna ez meg? Persze sokan örülnénk, de ezt az évet nem lehet kiradirozni. Még abban sem vagyok most biztos, hogy a 3 pontot megszerzi a csapat. Crujff cikke az nagyon találó.
hát LM19 testviiiir én azt mondom hogy legyen igazuk és legyünk mi a BAJNOKOKlionelmessi19 írta:Aragones szerint mi leszünk a bajnokok.(EMD)
Cruyff is lát még némi esélyt... (Sport.es)
gyorsan vissza hivjuk LarrsontRivaldo11 írta:Jobb ötletem van. Ronaldinho, Eto,'o, és Messi álruhában és álszakállal pályára lépnek a Mallorca mezében a Bernabeuban. Mondjuk ne Eto'o legyen Maxi Lopez...grecki írta:Eto'o fölhívja a régi spanokat (akik megmaradtak hírmondónak), Fernando Navarrót meg pl Xavi és jól meggyőzik őket, hogy na, azért tegyenek már valamit az ügy érdekében. Tudom jól, hogy naivitás erre alapozni, de csodálkoznék, ha nekik ez például nem jutna az eszükbe...
Ja, és ott van még abombaformában játszó Maxi Lopez is... Mekkora lenne már, ha az argentín szöszi mesterhármasával nyerne a baleár-szigeteki gárda 3-2-re, nem??????
Asszem mindenki tárt karokkal várná vissza...de csak a következő kölcsönadásáig...![]()
Így már csak egy baj van: A mi mecsünkön ki fog gólt lőni???
Jobb ötletem van. Ronaldinho, Eto,'o, és Messi álruhában és álszakállal pályára lépnek a Mallorca mezében a Bernabeuban. Mondjuk ne Eto'o legyen Maxi Lopez...grecki írta:Eto'o fölhívja a régi spanokat (akik megmaradtak hírmondónak), Fernando Navarrót meg pl Xavi és jól meggyőzik őket, hogy na, azért tegyenek már valamit az ügy érdekében. Tudom jól, hogy naivitás erre alapozni, de csodálkoznék, ha nekik ez például nem jutna az eszükbe...
Ja, és ott van még abombaformában játszó Maxi Lopez is... Mekkora lenne már, ha az argentín szöszi mesterhármasával nyerne a baleár-szigeteki gárda 3-2-re, nem??????
Asszem mindenki tárt karokkal várná vissza...de csak a következő kölcsönadásáig...
Nem értem mit kell itt kiakadni.Sztem a Zaragoza meg az Espanol is kapott zsét hétvégén....antiimperialista írta:Elég baj az, hogy a vezetőség ilyenekben gondolkodik...
De elösször nem.ozsimiki írta:És azt nem látod,hogy többek között Én is,meggyőztük a többséget,hogy a Zarának igenis van miért küzdenieLos Banditos írta:Pedig ha vissaolvassol, akkor látod, hogy szinte mindneki arról írt, hogy a Zaragozának nem lesz fontos a meccs. Ők még is megtették a magukét.![]()
És azt nem látod,hogy többek között Én is,meggyőztük a többséget,hogy a Zarának igenis van miért küzdenieLos Banditos írta:Pedig ha vissaolvassol, akkor látod, hogy szinte mindneki arról írt, hogy a Zaragozának nem lesz fontos a meccs. Ők még is megtették a magukét.
Los Banditos írta:A Zaragozát is leírta szinte mindenki
Azért a Zaragoza közel sem a szint mint a MallorcaLos Banditos írta:A Zaragozát is leírta szinte mindenki aztán nem rajtuk múlt. Majd kap a Mallorca vastag prémiumokat esetleges döntetlenhozásért vagy győzelemért, és akkor már mindenkinek lesz miért küzdenie.
Egy ilyen kisebb csapatnál, mint a mallorca a pénz csodákra képes.
Így van. Ez sztem még sportszerű kereteken belül esik, a Madrid is ugyanúgy csinálja (pláne), uh meg kell próbálnunk. Ebben bízok egyedül....Los Banditos írta:A Zaragozát is leírta szinte mindenki aztán nem rajtuk múlt. Majd kap a Mallorca vastag prémiumokat esetleges döntetlenhozásért vagy győzelemért, és akkor már mindenkinek lesz miért küzdenie.
Egy ilyen kisebb csapatnál, mint a mallorca a pénz csodákra képes.