Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő meg minekbence 8 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=326136
ha jól olvastam a barca Tiago-t akarja!!!
Jó, de itt jogi dolgokkal fenyegetöznek, az azért még sem olyan mindennapi.Zozzy 5 írta:Ez természetes, mindíg megy a tagadgatás, akár van valóságalapja a feltételezéseknek akár nincs.
Jól vetted ki, de a itt is leírták már a híreknél.G-Jay írta:Ha jól vettem ki akkor ezek szerint Henry managere tagadja, hogy beszélt volna a Barcátol vkivel is.
Ha rosszul értettem akkor szoljatok már, mert elég fáradt vagyok igy éjféltájt.
Mikor Deco maradása volt a téma, akkor még Henry nem volt enynire bent a pakliban.Slither írta:Nekem sem lenne semmi problémám azzal, csak hogy tudjuk, hogy a vezetőség nem karja eladni.G-Jay írta:Nemtom mi akadálya annak hogy Deco elhuzzon innen? Felőlem mehet. Nem hiányolom
Nekem sem lenne semmi problémám azzal, csak hogy tudjuk, hogy a vezetőség nem karja eladni.G-Jay írta:Nemtom mi akadálya annak hogy Deco elhuzzon innen? Felőlem mehet. Nem hiányolom
Sztem Kaká egy szinttel jobban védekezik, gy egy sorral hátrébb is tud játszani. Meg ha Thierry jönne akkr Decotól mindnképpen meg kell szabadulni, sztem.Zozzy 5 írta: Ezt mire érted?Sztem Ronnie is meg tudná oldani a feladatát ott Eto'o mögött
Ezt mire érted?Slither írta:Nem t'om. Ha Ronnie helyet egy Kakánk lenne, akkor nem lenne elenemre.Zozzy 5 írta: Ha a hiányposztokat betömjük, és be tudjuk építeni Henryt a tridentével együtt, akkor sztem jó lesz az
Nem t'om. Ha Ronnie helyet egy Kakánk lenne, akkor nem lenne elenemre.Zozzy 5 írta: Ha a hiányposztokat betömjük, és be tudjuk építeni Henryt a tridentével együtt, akkor sztem jó lesz az
Ha a hiányposztokat betömjük, és be tudjuk építeni Henryt a tridentével együtt, akkor sztem jó lesz azSlither írta:Imádom Henry játékát, de most vhogy nem érzem úgy, hogy helye lenne ebben a csapatban, ebben az összetételben. Most nem Laporta kenvencei után kéne ráhajtanunk, hanem inkább hiánypostokra kéne igazolni. Ha már úgyis ilyen skótok vagyunk akkor Henry most miért kivétel.