Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak kicsit sokkkk volt!Ronaldinho 17 írta:Úgy tusdtam itt lehet kedvemre szidni a rin yált,én nem azért aom hogy kitünjek, vagy bármi más okból,hanem KOMOLYAN ÍGY IS ÉRZEK,ÉS ÍGY IS GONDOLOM,![]()
UTÁLUNK REKLÁÁMRINYÁL,PONTOSABBAN GYÜLÖLÖM,DE BARCÁSSAL NEM VESZEKSZEK,MAJD MÁSKOR "SZEBBEN " ÍROK
talán
Ez nem szép.Ronaldinho 17 írta:red írta: Hozzászólás törölve!
Enrique írta:Hát nem.Bármennyire is moderálatlan ez a topic, ilyet nem lehet megengedni!
Töröltem is a h.sz.-odat.
Kérlek ne engedj meg magadnak ilyen kijelentéseket legközelebb, R17!
biztos, h nem mennek el. az etoo sztem akkor sem menne vissza oda, ha a laportáék köteleznék rá, mert annyira útálja őket, a dinho pedig kijelentette, h nem téma nála az eligazolás. ez az egész bugi csak a sacchi hülyesége, feldobott egy témát, h az újságok írjanak róla. sztem leesik(leesett) nekik a robinho és kész. a zsetont pedig megint biztos a városháza tolja alájuk, a jó szokásuk szerint. ők szokták kihúzni a szarból a perezt, ha egy "kicsit" túlköltekezett az öreg.Zsolti írta:Remélem,hogy Etoo és Ronnie nem fognak elmenni madridba...de most őszintén a reálnak honnan van ennyi pénze?engem nagyon érdekelne....úgyí tudtam,hogy tele vannak adósságokkal....
Kell nekik Rohadtdijo meg Retyo isBercy írta:Gratulálok genya madrid!!!![]()
Megvesszük az ellenfelektől a meghatározó játékosokat és utána verjük a mellünket, hogy milyen jó csapatunk van.![]()
Szánalmas banda...
Remélem mindenki jól szétalázza még őket és akkor Luxemburgo és Sacchi is mehetnek vissza oda ahonnan jöttek és a real lesüllyed a sárban.![]()
![]()
Már nem kell sokat várnunk erre, mert a következő fordulókban ilyen ellenfelekkel kell megküzdeniük hogy: Espanyol, Osasuna, Bilbao, Depor, Betis, Valencia (ebben a sorrendben) Szóval akár meg is duplázhatjuk az előnyünket ellenükGrege írta: már alig várom, hogy találkozzanak a Villareallal vagy egy jó Sevillával.........bár lehet, hogy a liga első felébe tartozó bármelyik csapat megverte volna őket a mai napon!![]()
Bocs tényleg túlméreteztem.Enrique írta:Légyszíves vedd kisebbre az avatarodat!
Köxx.
Légyszíves vedd kisebbre az avatarodat!Agypiercing írta:Erre jó a sok kiégett sztár. Mezeladások, reklámok, PR-szereplések, marketing.
Beckham mit gondolsz mért kellett nekik? Nem illik bele a "csapatba" ez kristálytisztán látszott akkor is. Azért mert Beckham a japán piacon felér egy fönyereménnyel. Hát sajnos a margit inkább marketing-team mint focicsapat... De ez nem újdonság...