Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Náunk azért nehezebb megoldani a dolgot, mert az osztály fele koleszos volt.Perrero írta: tavaly érettségiztem, de nekem nem hiányoznak... akivel akarok azzal talizok utána... nem kell azon parázni h jajj vége, most mi lesz
kovinho írta:Hát igen, én is ettől tartok, jó kis osztály volt.Igazából csak a tanulás miatt legyen vége egy időre, ez az év fárasztó volt, felvételi, vizsga stb..
Jó lesz végre pihenni.
Hát igen, én is ettől tartok, jó kis osztály volt.XaviMessifan írta:ne várd h vége legyen,nagyon fognak hiányozni az osztálytársaid,legalábbis nekem naon hiányoznak!kovinho írta:
Én is 8.-os vagyok, jó neked, én még ott punnyadok a suliban.
ne várd h vége legyen,nagyon fognak hiányozni az osztálytársaid,legalábbis nekem naon hiányoznak!kovinho írta:
Én is 8.-os vagyok, jó neked, én még ott punnyadok a suliban.
Én is 8.-os vagyok, jó neked, én még ott punnyadok a suliban.XaviMessifan írta:te is 8.os vagy?mert én az és már 1.5 hete nem járunk suliba...kovinho írta:Nekünk is, három nap és csá! Aztán lehet visszasírom ezt az osztályt.
Ki tudja mi lesz?![]()
te is 8.os vagy?mert én az és már 1.5 hete nem járunk suliba...kovinho írta:Nekünk is, három nap és csá! Aztán lehet visszasírom ezt az osztályt.
Ki tudja mi lesz?![]()
Ejh még szerencse,h erre fele ilyen nincs,mert akkor párszor sulitváltottam volna...igaz évvége fele azért kiügyeskedtem mindig a jobb átlagotSharkinho írta:Ez a Bolyai. Pofára megy az egészlionelmessi19 írta:Hogy mivannn?
Ilyen még van? H valakit tanulmányi eredményért kibsznak?Remélem olvassa valami főnök ezt...
Hát akkor valóban több voltlionelmessi19 írta:volt 11 nap őszi, 15-16 téli, 11 nap sí, 7-8 nap tavasz szünetem.
Nem, sztem sokkal több...Game90 írta:Gondolom neked évközben kevesebb szüneted volt vagy valami.lionelmessi19 írta:Nekem már nincseen két hete...Mondjuk van helyette kisérettségim...
Kár, hogy nincsen cumizós szmájli![]()
Gondolom neked évközben kevesebb szüneted volt vagy valami.lionelmessi19 írta:Nekem már nincseen két hete...Mondjuk van helyette kisérettségim...
Nekem már nincseen két hete...Sharkinho írta:Nálunk már csak holnap lesz tanítás, pénteken meg évzáró. Ja és lehet, hogy 5 osztálytársamat kirúgják...