Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fáj a szívem!Anonymous írta:Bozsinov kapcsán (mivel nyáron már nem lesz a miénk biztos)...
Az átigazolási időszak utolsó napján a Fiorentina óriási üzletet ütött nyélbe, a firenzeiek 13 millió euróért megszerezték a Lecce 19 éves csatársztárját, a bolgár Valerij Bozsinovot. A pénzösszeg mellett a chilei támadó, Jaime Andres Valdes is Leccébe került. Bozsinov eddig 11 gólt szerzett a bajnokságban és a kupában is beköszönt háromszor, több nagycsapat is hívta, így kissé váratlan, hogy most négy évre aláírt a violákhoz...
Én meg erre azt mondom, hogy csak jobbszélső kell nekünk Iniesta mellé, és esetleg valaki a bal szélre Ronnie alternatívájaként (mivel Messi azért még túl fiatal...). Védekező kp-unk már van egy pár, ha felépül Edmilson és Motta a 3 közép-közép helyre velük együtt 6-an (Deco, Xavi, Marquez és Iniesta) pályáznak. Inkább egy épkézláb középhátvéd kellene még. Riquelme túl lassú ennek a Barcának a játékához, felesleges pazarlás a játékjoga... Luque baloldali szélső-csatár, Joaquin-nek én is örülnék, de sajnos nem reális...Cooltiszo írta:Bojinov nyáron már biztosan nem jön. Viszont sztem elkéne egy nagyon jó vkp, most lehetne rá költeni rendesen. És a jobb oldalra egy szintén nagyon jó kis játékos. És Riquelmét se bánnám ha visszajönne. Ha lehetne vkinek eu-s útlevelet szerezni. Nagyon jól keni, és a MI játékosunk. Megküzdhetne a helyéért a csapatban Decoval( az sosem árt sztem ha nincs biztos helye egy játékosnak a csapatban). Ha esetleg a jobb oldalra összejönne Joaquin vagy Luque az nagyon baba lenne;)
Vkpnek Pirlonak örülnék a legjobban, bár ő lehetetlen.
Így nem gyenge csapatunk lenne!:O:D
150 milla isssszonyatosan sok pénz. Ennyit csak román Ábrahám és a cselszki adhat érte. Szerintem ennyit a Milan és a Real sem tudna kipengetni... A kérdés az, hogy menni akar-e. Szerintem nem. És remélem ezt nem csak érzelmi alapon mondomrhynn írta:Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
A világ sokat vesztene ezzel a tranzakcióval, hiszen nem hiszem, hogy bárhol képes lenne már erre a teljesítményre!
Szerintem is,ha 150millát adnának érte,akkor el kell engedni,ha Őis menni akar.rhynn írta:Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
A világ sokat vesztene ezzel a tranzakcióval, hiszen nem hiszem, hogy bárhol képes lenne már erre a teljesítményre!
En is sok mindent akarok...maxim72 írta:Most olvastam a tribalfootball.com-on,hogy nyáron a Real és a Milan is megakarja szerezni magának Ronit.Remélem a vezetöségnek lesz annyi esze,hogy nem adják el a legnagyobb kincsünket.Az oldal ahol olvastam szerintem nagyon jó érdemes megnézni aki még eddig nem ismerte.
Forca Barca
red írta:A trágár szavakat ne használd!
red írta:A trágár szavakat ne használd!
Várjuk meg még azt a 1,5 évet, hátha még foljebb megy az ára!Enrique írta:"Mégis kell Rochemback?"
Nem hinném, ráadásul ha 8-10 M €-ért el tudjuk passzolni, az már 1 klasszis játékos fele!
Én biztos h nem tartanám meg.
rákerestem googleban:)Barcaforever írta:Badi az a kép naoon komoly.Honnan szedítek ezeket??
nem az számít, mennyi válogatottja van egy csapatnak, főleg spanyolországban nem, ahol a klubcsapatok fontosabban a válogatottnálBarcelinho írta:te tudod...Engem pl zavarCooltiszo írta:Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.
te tudod...Engem pl zavarCooltiszo írta:Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.
Engem nem nagyon érdekel a spanyol válogatott. Persze éerdekel hogy Xavi meg Puyol hogy teljesít de annyira nem izgat. És egyáltalán nem érzem cikinek, hogy csak 2 játékosunk sp. vál. Nekünk annál több Brazil válogatott playerünk van.Barcelinho írta:Meg azért az is ciki, hogy 2 ember képviseli a Barcát a spanyol válogatottban.Joaquin ebben is segitene minket.