rhynn írta:Nos én úgy látom, hogy 150 millió már tényleg az a pénz, amiért el kell engednünk ha menni akar. Ennyi pénzből már el lehet hozni Joaquint, Bozsinovot, Militot és Terryt és még mindíg marad 40-50 millánk.
A világ sokat vesztene ezzel a tranzakcióval, hiszen nem hiszem, hogy bárhol képes lenne már erre a teljesítményre!
150 milla
isssszonyatosan sok pénz. Ennyit csak román Ábrahám és a cselszki adhat érte. Szerintem ennyit a Milan és a Real sem tudna kipengetni... A kérdés az, hogy menni akar-e. Szerintem nem. És remélem ezt nem csak érzelmi alapon mondom

. Mert azt láttuk már, hogy a vezetöség képes kiárusítani a csapat szimbólumait (Figo, Rivaldo stb.) de ha Dinhonak csak a della kelltt volna akkor annak idején amikor kinötte a PSG-t, nem hozzánk jött volna hanem az MU-ba mert ott garantáltan többet keresett volna. Meghát egyelöre sztem még 100 milka fölötti átigazolás se volt, 150 olyan óriási összeg lenne, amit nem hiszem h kifizetnek. Jah és nemrég olvastam, hogy a cselszki -88 milkánál tart, de amíg Ábrahám papa és az orosz maffia bírja, ez nem para.
Szóval 100 szónak is 1 a vége, Dinhót szerintem megtartjuk

. Ö már megértette sztem hogy mit is jelent igazából BARÇÁsnak lenni, illetve a Barcelona szimbólumának lenni. Maradni fog, naon bízom benne.
PS. Bocs ha sokat írtam!