Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én hiszek neked, mert annyiszor voltak jó megérzéseid...Los Banditos írta:Én viszont nagyon biztos vagyok benne, hogy pontot fog veszíteni a Mallorca ellen a Real. Egyszerűen rég voltam ennyire biztos a dolgomban.
Barcaforever írta: Ők sztem élnek az óriási lehetőséggel és már az első félidőben 2-3 gólla megy a real.Sztem a labda a mallorca-i 16osról el se fog mozdulni.
Ők sztem élnek az óriási lehetőséggel és már az első félidőben 2-3 gólla megy a real.Sztem a labda a mallorca-i 16osról el se fog mozdulni.ozsimiki írta:Hát a fene se ért TégedLos Banditos írta:Én viszont nagyon biztos vagyok benne, hogy pontot fog veszíteni a Mallorca ellen a Real. Egyszerűen rég voltam ennyire biztos a dolgomban.![]()
Zarában nem bíztál jó dbig,meg hogy tuti nyer ott a Madrid,de hazai pályán,a Mallorca ellen meg már nem
![]()
![]()
Mind1,LEGYEN IGAZAD!
Tutti ugyanakkor. (21h, vmelyik sporttv)ozsimiki írta:Szntem megint ugyanakkor kezdődnek a meccsekRonal.10 írta:de hát a sevilla se tudta öket leverni multhéten...
mi is alig, valencia is alig...
madrid?![]()
ki mikor játszik--> jaj csak mi nyomuik elöbb..
Szntem megint ugyanakkor kezdődnek a meccsekRonal.10 írta:de hát a sevilla se tudta öket leverni multhéten...
mi is alig, valencia is alig...
madrid?![]()
ki mikor játszik--> jaj csak mi nyomuik elöbb..
Hát a fene se ért TégedLos Banditos írta:Én viszont nagyon biztos vagyok benne, hogy pontot fog veszíteni a Mallorca ellen a Real. Egyszerűen rég voltam ennyire biztos a dolgomban.
én is biztos vagyok benne és nem az lenne a nagy cummantás hogy mi volt az elözö forduloba hanem hogy a madrid hazai pályán vesziti el az aranyat...(valszeg már ott is van a kupa átadásra me rögtön átadnák mint a chleseanak hazai pályán..)Los Banditos írta:Én viszont nagyon biztos vagyok benne, hogy pontot fog veszíteni a Mallorca ellen a Real. Egyszerűen rég voltam ennyire biztos a dolgomban.
Ő is ugyanarról írt,mint ÉnÁdám02 írta:Neki irtam nem neked...bazsa007 írta:1. Madrid 7 pont
2. Sevilla 6 pont
3. Barca 4 pont
..sajnos, és én is úgy tudom, hogy az egymás elleni eredmény számít.