Tisztelt Taibi!
Hozzászólásod sok igazságot tartalmazott, ígérem, megpróbálunk minél több mindent megfogadni, ámbátor soha nem állítanám, hogy az oldal egyszer is tökéletes lesz.
Régen írtam néhány hozzászólást, de az utóbbi időben nem, mert ahelyett, hogy fejlődne ez az oldal, egyre gyengébb lesz.
Ezzel, úgy érzem, nem értünk egyet, hisz az oldal napról-napra jobb lesz. Januárban elkészült az új dizájn, a csere-bere, s készülget a többi dolog is. Azonban tudnod kell, hogy a programozó srác szabadidejében, a későbbi beígért vagyon ellenében dolgozik nálunk, abból pedig nehéz megélni. Emellett tanul is. De mindent megteszünk a fejlődés érdekében, úgyhogy, kérjük, légy türelemmel, s hamarosan beérik az oldalunk.
de ebből kb annyi valósult meg, hogy kétszer megújították a fórumot(de rosszul sikerült) és már van csere-bere is(amit a fórumban is el lehet intézni).
A fórumot én vettem át, folyamatos fejlesztés alatt van, rendszeresen megújul, ahogy tudásom ezzel kapcsolatban folyamatosan nő. Nem vagyok informatikus, de igyekszem megcsinálni.
A csere-bere meg szerintem egy végtelenül jó ötlet, ha minden más elkészül, azon is fogunk fejleszteni még, hogy elnyerje a nagy közönség tetszését.
A másik dolog ami elég vicces itt, hogy egyesek azt hiszik, hogyha minél több hozzászólásuk van, akkor annál nagyobb Barca-drukkerek. Ezért hozzászólnak minden olyan dologhoz is, amiről fogalmuk sincs.
Ezzel egyetértünk, de szerintem a fórumozók nem minket minősítenek, hanem magukat. Ugyanakkor nem mondhatom senkinek, hogy "hé, haver, te ehhez hülye vagy, úgyhogy kuss", mert megsértődik, azt meg ugye, te sem akarod.
Nem akarlak bántani, de nem tudom, próbáltad-e már, hogy leültél barátokkal beszélgetni, s megfigyelni, hogy mennyi olyan dologról beszélnek, amihez lövésük sincs. Hidd el, a való életben, a Te mélyen tisztelt baráti körödben is ugyanez a helyzet. Emberek vagyunk, ez pedig remélhetőleg nem fog megváltozni. Mások hibájából pedig szép tanulni!
A Barca történelmi rész is feltétlenül megvalósul hamarosan, most azonban más prioritások vannak szem előtt.
Megpróbálunk felépíteni egy új cikkíró gárdát, emellett próbálunk napi 3-4 cikket lehozni nektek, hisz ez a legfontosabb szerintünk. Hiába van csillogó-villogó Kubala galériánk, ha a legutolsó hír 2003 májusából van.
Emellett pedig folyamatosan újítunk, megpróbálunk minden igényt kielégíteni.
Hamarosan te is megláthatod, már ha újra bizalmat szavazol nekünk, s meglátogatod az oldalunkat.