Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez úgy ahogy van sztem hülyeséglionelmessi19 írta:Hát azért, mert ha jön, elképzelhető egy olyan variáció is, h Dinho kp-re húzódik vissza, és akkor még egy tkp kiszorulna. és akkor rotáció.
Szal ha Henry jönne, akkor vagy a kp, vagya csatársor, vagy felváltva de rótálódna. És ezt nem szeretném.
Hát azért, mert ha jön, elképzelhető egy olyan variáció is, h Dinho kp-re húzódik vissza, és akkor még egy tkp kiszorulna. és akkor rotáció.Game90 írta:Mért rotálódna a 3 tkp Henry érkezésével?lionelmessi19 írta:egyszerűen nem akarom, h bármelyik támadónkat rotálni kelljen, ide értendő a három tkp-nk is.
Mért rotálódna a 3 tkp Henry érkezésével?lionelmessi19 írta:egyszerűen nem akarom, h bármelyik támadónkat rotálni kelljen, ide értendő a három tkp-nk is.
Stay calm man!varga tamás írta:ETO'O NEM IGAZOL SEHOVA!! ÉRTSÉTEK MÁR MEG! MÉG AZ A DIGÓ MILANISTA BAROM IS KIJELENTETTE MA, HOGY INKÁBB SEVÁT HOZNÁ VISSZA, MINT ETO'O-T IGAZOLJA LE.
Magasan Henry az első nálam,el fuero írta:Ha Eto'o eligazol akkor kit szeretnél a helyetteseként látni?
-Henry
-Adriano
-Drogba
-Diego Milito
-Palacio
-Klose
-Torres
-Villa
Henry,Milito,Villael fuero írta:El Mundo Deportivon a következő kérdést találtam:
Ha Eto'o eligazol akkor kit szeretnél a helyetteseként látni?
-Henry
-Adriano
-Drogba
-Diego Milito
-Palacio
-Klose
-Torres
-Villa
Tudom h Eto'o 100x kijelentette h nem megy el(semmi pénzért nem adnám el), de azért kiváncsi lennék ki-kit szeretne a csapatban látni.
Villa és ennyi!el fuero írta:El Mundo Deportivon a következő kérdést találtam:
Ha Eto'o eligazol akkor kit szeretnél a helyetteseként látni?
-Henry
-Adriano
-Drogba
-Diego Milito
-Palacio
-Klose
-Torres
-Villa
Tudom h Eto'o 100x kijelentette h nem megy el(semmi pénzért nem adnám el), de azért kiváncsi lennék ki-kit szeretne a csapatban látni.
Jogos... tavaly sem játszott sokkal látványosabban de akkor bepattant egy-két lövése a védőkről de idén gólt is alig rúgott. Míg tavaly állandóan besegített a védekezésbe, végigszaladt a pályán addig idén néha már rossz volt ránézni.Zozzy 5 írta:Az lehet, de aki ilyen teljesítményt nyújt egy egész évig az inkább húzza meg magátskadi írta:hát nem tom...
egy jó deco azért elég sokat segített és segíthet is a jövöben