Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha csak te leszel fent, akkor nemLos Banditos írta:Este, a meccsre jöttök fel csetre?
Slither írta:Én Daniel Alves-szerűen játszomsunyiban lerúgom mindekinek a vesétjét.
![]()
Kráucsnál egy kicsivel alacsonyabb ill "kövérebb" vagyokZozzy 5 írta:JajjMajd én megfoglak téged Crouch
![]()
Akkor veled is fogok találkozni a pályánlionelmessi19 írta:Én szélső csatár, támadó középpályás volnék.
Am. Los, lennék én is veletek, ha már elverhetjük Game-éket.
Húúhúú, abból mekkora vereség lesz nektekLos Banditos írta:Akkor majd egy csapatba leszünk a focin
Én azthittem szőkeLos Banditos írta:A BL-döntőről jutott eszembe a barátnője. Mutatták, hogy-hogyan ünnepelnek, és ott mutatták a csaját. 20-22 körüli barnahajú és helyes.
Zozzy! Mi majd elszörpözgetünk a talin, jó?![]()
Kép?Los Banditos írta:Egyébként a barátnője picit jól néz ki.![]()
Nyugi, talira én is azt viszekLos Banditos írta:Nyilatkozta is, hogy külön vitt magával egy üveg málnaszörpöt, mert ő a többiekkel ellentétben még soha nem ivott egy csepp alkoholt sem és nem is fog.Zozzy 5 írta: A Puyol elvek...![]()
Azért tavaly a BL győzelem után őt is megnéztem volna![]()
![]()
Egyébként a barátnője picit jól néz ki.![]()
Hát akkor nagyon jólesett. Mert már józan voltam, de még bennem volt a [auto_cenzúra]Game90 írta:Egy hányás mikor esik jól?Zozzy 5 írta:Nekem tegnap kijött. De nagyon jólesett![]()