Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt jól mondodKralo írta:A lényeg az ELENGEDÉS (ezt egy Ferrari (Schumi) szurkoló hozza fel, vajon miért is?) szón volt. Szerencsétlen Fischella a pontszerzésnek is örült sokszor.. nem, hogy versenyben legyen Alonsoval.
Ebben egyetértünk!ozsimiki írta:Többivel sem volt sok gondjaG-Jay írta:Nem csak mert elsőszámú pilóta volt, hanem mert nem Hamilton, hanem Baricselló ült melletteNa de ezen kár vitázni,elég csak megnézni pár statot....aki nem bírja úgyis xdolgot ír folyton,aki meg bírja az meg úgyis y-ont
Stat meg fekete-fehér
![]()
![]()
![]()
A lényeg az ELENGEDÉS (ezt egy Ferrari (Schumi) szurkoló hozza fel, vajon miért is?) szón volt. Szerencsétlen Fischella a pontszerzésnek is örült sokszor.. nem, hogy versenyben legyen Alonsoval.ozsimiki írta:Többivel sem volt sok gondjaG-Jay írta:Nem csak mert elsőszámú pilóta volt, hanem mert nem Hamilton, hanem Baricselló ült melletteNa de ezen kár vitázni,elég csak megnézni pár statot....aki nem bírja úgyis xdolgot ír folyton,aki meg bírja az meg úgyis y-ont
Stat meg fekete-fehér
![]()
![]()
![]()
Többivel sem volt sok gondjaG-Jay írta:Nem csak mert elsőszámú pilóta volt, hanem mert nem Hamilton, hanem Baricselló ült mellette
Hm,de jól megjegyezted azt az egyetlen esetettKralo írta:Nana.. emlékszek Alonso idegbeteg énjére, amikor Fischella nem engedte el. Bár lehet, hogy a huzat miatt csapta neki a falnak az autóját?ozsimiki írta: Ezt már szeretem....Fisichella elengedte volna a spanyolt mint a huzat,de a Brit rendesen tartotta,meg is lett az eredménye
Grat. Egyébként csatáztak is... ez nem a Schumi-korszak.Los Banditos írta:Csatázzon, aztán majd lökje ki egymást a két Merci.
Gogo Alonso & Hamilton.
Nana.. emlékszek Alonso idegbeteg énjére, amikor Fischella nem engedte el. Bár lehet, hogy a huzat miatt csapta neki a falnak az autóját?ozsimiki írta: Ezt már szeretem....Fisichella elengedte volna a spanyolt mint a huzat,de a Brit rendesen tartotta,meg is lett az eredménye
Grat. Egyébként csatáztak is... ez nem a Schumi-korszak.Los Banditos írta:Csatázzon, aztán majd lökje ki egymást a két Merci.
Oké értembarca99 írta:Miki, nekem nem ezzel van bajom. Hanem, hogy Gyula hiába próbált érvelni melette, Lackó csak azt éreztette, hogy Gyula, te mekkora idiótaságot mondasz. Én csak a mostani esetről beszélek.
Lehet Palikot nem bírni,de nagyon is igaza van! Maradék 5-6 futamot mire fogod akkor? első versenyt megnyerte Kimi,aztán úgy ahogy van x@t se csinál! Nekem semmi problémám a sráccal,de illik belátni,hogy sansztalan idén,még Massahoz is fejlődnie kellene..nemhogy a Vbhezbarca99 írta: De az a pőőőcs csak hajtogatja, hogy Kimi mekkora [auto_cenzúra], Gyula meg hülyeséget beszél.
Megvan az 1. Vettel fanLos Banditos írta:GO VETTEL & KIMI!
Pedig elég jól kente addig.Game90 írta:Sato kiesett.Slither írta:Nem nézem a futamot ezért vki elmondaná, hogy Sato hogy áll?
Sato kiesett.Slither írta:Nem nézem a futamot ezért vki elmondaná, hogy Sato hogy áll?
Mert amugy nem is az egész mezőnyt verte meg...ozsimiki írta:Alonso meg majd ráfogja a postás 3.unokatesójára,hogy most is elpi**ázta Hami![]()
Game90 írta:
Alonso nagyon veri Alonsót + a többieket mostanában