ez az utolsó meccs egy fikarcnyival sem különbözött az idei szezonban lejátszott meccsektől.
a srácokat mérhetetlenül sajnáltam tegnap, de a véleményem ettől még nem változott meg. egyébiránt a Madridról sem változott a véleményem: igen! - szerencséjük volt a szezon végén és a játékuk nem érdemelt Ligát.
a mieink mégannyira sem!!!
egy ilyen gyenge produkciónak csakis ez lehetett a vége

ezt a bajnokságot csak a Madrid nyerhette meg. tegnap kicsit számolgattam és, ha (

) a az utsó 6-8 meccsen a Barca nem cseszi el a meccseit és a Madrid nem nyeri meg a meccseit a legeslegvégén, akkor 6-8-10 pontos előnye lehetett volna a Barcanak. de nem lett, a Madrid nyert és bizony én majd gratulálni is fogok nekik és mindezt nagyon nyugodt szívvel teszem. azért, mert a Barcaban sokkal nagyobb potenciált látok, mint a Madridban és, ha a kedélyek lenyugodnak, mindenki kipiheni magát, akkor jövőre ez a Madrid egyszerűen nem jelenthet valós veszélyt a Barcara.
de ez sem lesz könnyű.
át kell látni a jelenlegi helyzetet, és egy objektív jövőképet kell kialakítani. először is meg kell nevezni azokat, akikre nem tartanak igényt és zokszó nélkül megválni tőlük. másodjára az öltözőben rendet kell tenni (
ha van miért!), mert, ha valós a szembenállás, akkor felesleges bárkit is venni, vereségre vagyunk ítélve. szóval, ha tényleg nagy a baj a srácok közt, akkor bizony meg kell válni valamelyiküktől (én inkább Ronnie-t marasztalnám). ez persze csak egy felvetés...
harmadjára pedig ki kell nyitni végre azt a buxát, mert így csak kinevettetjük magunkat. remélem ez a pofon elegendő volt főnökségnek.
summa summarum:
jövőre visszavesszük!