Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van!Ezeket mások nem érdeklik,és meg kell verni a cselzit a te szavaiddal élveBoixos írta:ezek a fazonok sztem leszarják a sri lankaiakat, inkább a maguk szórakoztatásával foglalkoznak. mindegy, csak lehessen integetni a vip-páholyból. ezért kell megverni a cselzit, h nehogy azt higgyék, h csak az övék a világ.Zsolti írta:Szerintem ez nagyon rossz dolog.hA annyi pénzük van,akkor inkább küldjék el a Sri Lankaiaknak,vagy más szegény embereknek,akiknek valóban szükségük van rá...remélem nem lesz ez divat a gazdagok körében...
ezek a fazonok sztem leszarják a sri lankaiakat, inkább a maguk szórakoztatásával foglalkoznak. mindegy, csak lehessen integetni a vip-páholyból. ezért kell megverni a cselzit, h nehogy azt higgyék, h csak az övék a világ.Zsolti írta:Szerintem ez nagyon rossz dolog.hA annyi pénzük van,akkor inkább küldjék el a Sri Lankaiaknak,vagy más szegény embereknek,akiknek valóban szükségük van rá...remélem nem lesz ez divat a gazdagok körében...
Ja! Ez nekem se tetszik!Boixos írta:az lenne a szép, ha lassacskán ilyen arcok vennék át a vezető szerepet az európai futballban. a kicsi összekapart pénzecskéjükön most focisat akarnak játszani. 160 mill. eu... abramovics, ahmetov, és ezek még csak az "a" betűsek, hol van még az abc vége?
Nem csaj jöhet,jönni is fog,Sztoicskov úgyis elintézi előbb utóbb.Most még fölösleges lenne Bojinov,a következő szezonra lesz 3 nagyszerű csatárunk:Eto'o,Larson és Maxi.Boixos írta:sport.it, de látom te is meglelted. azé nem kell leírni, még csak 18 éves a gyerek. jöhet ő még hozzánk.Szakacs írta:Boixos ezt hol olvastad ???Ien hulye nem lehet a Lecce,a nyaron eladhatta vona masnak sok penzert,nekunk
Azért ennyit nem adtam volna érte, és remélem Laporta sem, egyelőre még csak 1 jó idénye volt, ha majd pár évig így ügyködik, akkor lehet érte ennyit perkálni, de 1 év után sztm rizikós...Mind1, nekünk most legyen jó Maxi.....ne legyünk már Margit, hogy 20 csatárt veszünk a 22 keretbe...Szakacs írta:Fiorentina Stun The Market With Bojinov Purchase
1/31/2005 6:07:00 PM
Valeri Bojinov in exachange for 13 million Euros and midfielder Jaime Andres Valdes.
Ezt nem hiszem el
sport.it, de látom te is meglelted. azé nem kell leírni, még csak 18 éves a gyerek. jöhet ő még hozzánk.Szakacs írta:Boixos ezt hol olvastad ???Ien hulye nem lehet a Lecce,a nyaron eladhatta vona masnak sok penzert,nekunk
Hááát igen, nehéz őt elfelejteni... Akkoriban nem is értettem, hogy miért nem jelentkezett be érte valami igazi nagy csapat, aztán eccer csak összeroppant, és szanatóriumokat járta sorraEnrique írta:Húú a Jardel micsoda 1 jó játékos volt...redlions írta:A Reuters szerint Mario Jardel (brazil) 2007-ig szóló szerződést írt alá a spanyol második ligás Alavés labdarúgócsapatához. Az Alavés 2 pont előnnyel, 42ponttal vezeti a 22 csapatos második ligát.![]()
Emléxem amikor 20 méterekről fejelte a gólokat, nem volt semmi!
Kár h így eltűnt a süllyesztőben...
Húú a Jardel micsoda 1 jó játékos volt...redlions írta:A Reuters szerint Mario Jardel (brazil) 2007-ig szóló szerződést írt alá a spanyol második ligás Alavés labdarúgócsapatához. Az Alavés 2 pont előnnyel, 42ponttal vezeti a 22 csapatos második ligát.
Az nem lenne jó üzlet...Barcelinho írta:www.goal.comBoixos írta:a bozsinovot hol olvastad?
www.goal.comBoixos írta:a bozsinovot hol olvastad?