Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Diarra góljával szerezte meg a vezetést a Madrid. Reyes gólja max. 1-1 vagy 3-1.Evilgrim írta:1. Reyes gólja (2-1)
Én is nagyon sokat gondolkoztam a Betis-en,de azért választottam az Espanyol ellenit mert végülis "akkor nyerhetük volna meg igazán" a bajnokságot.És nagyon kár,hogy több rossz pillanat volt,mint jó ebben az évben.lionelmessi19 írta:Érdekes, Evil, nagyjából egyetértek veled a dolgokban, de a legrosszabbb meccsketől hiányzik a Betis otthon. Nálam legalábbis elsők közt lenne...
a levante ellen roni se játszott mert pihent a Bremen elleni BL meccsreMihu írta:
Döntetlenek:
Depor 1-1 Idegenben
Levante 1 1 Idegenben
Atletico Madrid 1-1 Otthon
Getafe 1-1 Idegenben
Betis 1-1 Idegenben
Osasuna 0-0 Idegenben
Szóval olyan csapatok ellen X-eltünk akiket egyértelműen meg kellett volna verni...nem hinném hogy egy Levante:roll:
Nem aztakartam bizonyitani,mondani, csak megjegyeztemZozzy 5 írta:Ki mondta, hogy nem rendes?Szerintem eltúlozta a dícséreteit, ennyi.
Ekker Robi volt az aki irta,Rendes madridista!Zozzy 5 írta:Van benne igazság, de szerintem a gyerek túlságosan is megértő akart lennimikee84 írta:Képzeljétek barca szurkólók ezt olvastam az egyik barca fórumon, ezt egy real madrid szurkoló írta.
"A csapatotoké minden tiszteletem, egy vagon góllal többet szereztek, mint a Madridom, és hát mégis a gól a foci sava borsa.
Tartom, hogy a Barcelona jobb csapat, mint a Real, de ez most aligha vígasztal titeket, mert a bajnokság kicsúszott a Barca kezéből, mert elpártolt a szerencse mellőletek, mert sokszor ráfizetettek a "visszaállós" taktikára.
Azért vannak olyan realosok is akik tisztán látják a helyzetet.Szerintem egy kicsit eltúlozta...
Van benne igazság, de szerintem a gyerek túlságosan is megértő akart lennimikee84 írta:Képzeljétek barca szurkólók ezt olvastam az egyik barca fórumon, ezt egy real madrid szurkoló írta.
"A csapatotoké minden tiszteletem, egy vagon góllal többet szereztek, mint a Madridom, és hát mégis a gól a foci sava borsa.
Tartom, hogy a Barcelona jobb csapat, mint a Real, de ez most aligha vígasztal titeket, mert a bajnokság kicsúszott a Barca kezéből, mert elpártolt a szerencse mellőletek, mert sokszor ráfizetettek a "visszaállós" taktikára.
Azért vannak olyan realosok is akik tisztán látják a helyzetet.
ez nem túl jó hír. rijkaard már többször bebizonyította, h nem ura a helyzetnek, kevés ő a barcához. mit fog csinálni, ha egy-két meccs után ismét bemondják az unalmast a jobb zsugásaink, és b.sznak megszakadni a Klubért? akkor is megbüntet egy kispadot? vagy már a lelátót fogja bontogatni? mert mostanság nem igazán van olyan mozdítható gyerek, akit ha leigazolunk, az akkora pluszt jelentene a brigádnak, mint anno ronaldinho, vagy tavaly messi... anri lenne? nem bízom abban a gyerekben annyira, neki már minden zsebben van, talán a bl motíválhatná, ráadásul eléggé sérülékeny (már ha idejön egyáltalán).
Vagy a BetisBoixos írta: vagy ha az espanyol nem egyenlít a végén...