Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván lehetnek, és vannak is, de nem kéne ezt szó szerint lobogtatni...Mihu írta:amúgy most szerintem nincs ebből semmi hogy ott volt egy fasiszta zászló Canna hátán...ezért nem fogják elvenni a Realtól a bajnokságot...mint mondtam egy másik topicban..mindenkinek lehetnek sáros foltjai az életében...Colin írta:Zozzy 5: persze azt ordibálni h madrid, c*brón, az teljesen természetes. mellesleg akkor itéljétek már el a Laziot is plíz.. mert ha cannat megvetitek aki legalább 10 percen át a hátára kötözött egy olyan zászlót amin 1 fasiszta jel volt, akkor a Lazio.. ?
Na azért elég érdekes sztori volt az is...annyi mákunk volt hogy Perez kellemetlen helyzetbe hozta magát a kijelentéseivel és így a kisebbik rosszat választotta mert így is úgy is kérdőre vonták...Na mind1...hanyagoljuk ezt a témátColin írta:Mihu: egész pontosan mit is tettünk mi Eto'oval? nem játszattuk? hát kb ennyi, hagytuk eligazolni.. De ha minden volt real madrid játékos cabrónozna, akkor az elnyomta volna a himnuszunk hangerejét is sztem. mégis csak egyetlen ember csinálta.. de én ezzel lezárom az Eto'o témát. részegen megmutatta pontosan mit érez, ezek után ha a real vezetősége még tényleg leigazolná, gratulálnék hozzá.. :S:S Eto'o bocsánatot kért, mi elfogadtuk ennyi, de lenyelni nem olyan könnyű. Ti csak igyekezzetek megtartani, mert állítólag a Milan komoly ajánlatot tesz érte
nem igyekezünk colin testviiir hanem megistartjukColin írta: Ti csak igyekezzetek megtartani, mert állítólag a Milan komoly ajánlatot tesz érte
Olaszországban a Laziot eleve fasiszták alapították...ott a sas a címerükben....Őket én el is ítélem...Azok után amit Eto'o-val tett a Real asszem ez természetes...amúgy most szerintem nincs ebből semmi hogy ott volt egy fasiszta zászló Canna hátán...ezért nem fogják elvenni a Realtól a bajnokságot...mint mondtam egy másik topicban..mindenkinek lehetnek sáros foltjai az életében...Colin írta:Zozzy 5: persze azt ordibálni h madrid, c*brón, az teljesen természetes. mellesleg akkor itéljétek már el a Laziot is plíz.. mert ha cannat megvetitek aki legalább 10 percen át a hátára kötözött egy olyan zászlót amin 1 fasiszta jel volt, akkor a Lazio.. ?
Természetesen nem tartok többre semmilyen rasszista megnyilvánulást, és sportszerűtlen beszólást, mondja akárki is...Colin írta:Zozzy 5: persze azt ordibálni h madrid, c*brón, az teljesen természetes. mellesleg akkor itéljétek már el a Laziot is plíz.. mert ha cannat megvetitek aki legalább 10 percen át a hátára kötözött egy olyan zászlót amin 1 fasiszta jel volt, akkor a Lazio.. ?
Szép volt Canna, mindíg belefér egy-két rasszista jellel a hátunkon rohangálniColin írta:Most őszintén: érdekel ez AKÁRKIT? Az hogy ki mennyire lehet büszke magára sztem ne menjünk bele mert ti jönnétek ki belőle vesztesen... de mindegy végülis a hangsúly nem ezen van hanem azon h most itt a nyár, hogy birom én ki real madrid nélkül:( jövőre nagy meccsek lesznek !
Hát ja. Büszke...Zozzy 5 írta:
Ez nem élvezkedés, csak megemlítettük, hogy Canna büszke lehet magára...
ha oda a bajnokság legalább ezen élvezkedjetek..