aynas írta:Vito
ha nem vetted volna észre, csak két olyan mecset soroltam fel, ami bizony döntött a végelszámolásnál.
persze az összes meccs döntő, de a reál elleni egymás ellenit had ne magyarázzam. és az espanol ellen a 89. percig kezünkben volt a bajnokság. persze mi inkább lesezünk puyol és thuram papa vezérletével. egy normális védelem pl. chelsea nem kap ilyen serdülős szintű gólokat.
SZÉGYEN
a lestaktikánk hiányosságát egy pillanatig sem firtatom, mert az egy darab sz.r volt idén. számtalan gólt kaptunk belőle Oleguer, Zombi etc.. közbenjárásával.
én csak abban nem értek veled egyet, hogy nagy átlagban nem a Puyol-Thuram-Zombi trió
egyéni hibáiból kaptuk a gólokat, sokkal inkább taktikai és helyezkedési hiányoságokból.
Thuram valóban nem fiatal, de a felívelt labdákat ritka magabiztosággal takarítja el a kapu elől, amit szerintem eddig senki sem tudott ilyen hatékonyan véghezvinni.
ha jönne (akár) Chivu, akkor Thuramot még simán el tudnám képzelni a liberóink cseréjeként, mert az idei szezon tekintetében magabiztosabbnak találtatott mind Oleguernél, mint Marqueznél. persze csak, ha vállalja a padot.
ezzel persze nem muszáj egyetérteni, de nem hiszem, hogy emiatt a véleményem miatt égetném magam.