Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem jelent semmit! Saviolat is hagytuk, hogy ingyen eligazoljon!Atesz írta:Áhhh biztos, hogy nem..Scorpio írta:Henry igazolása még befolyásolhatja? Vagy már nem?
Ugyanis, ha nem hozzuk fel 100%, hogy távozik, állítólag már félévkor is gondolkozott rajta, amiért nem hozták fel...
Áhhh biztos, hogy nem..Scorpio írta:Henry igazolása még befolyásolhatja? Vagy már nem?
Felhozzák, ez már biztosScorpio írta:Remélem következő szezonban már az első csapatban fog jástazni! Szerintem egyik legjobb döntés lenne! Főleg, hogy nem is kellene fizetni érte, hisz Barca játékos!
Nem azért kérdeztem, mert nem tudtam, hanem azért, mert Messi a szerződéskötésekor is kábé ennyi volt. (Úgy emlékszem, hogy amikor 16 évesen felkerült, akkor a következő idény előtt írt alá...)Zozzy 5 írta: Most még csak 17, jövőre lesz 18 asszem. Vagy már lehet betöltötte...
Messinek 150 volt, de szerintem ő felkapott is volt. Legalábbis sokkal váratlanabbul robbant be...
Most még csak 17, jövőre lesz 18 asszem. Vagy már lehet betöltötte...grecki írta:18.Zozzy 5 írta: Nagyon be akarják biztosítani, ha egy 17 éves srácnak ennyi lesz a kivásárlási ára![]()
Miért Messinek mennyi volt?
Nagyon be akarják biztosítani, ha egy 17 éves srácnak ennyi lesz a kivásárlási áragrecki írta:Giovani mostanában írja alá új szerződését...
A cikk írója (no meg a google szerint) Krkiccsel egyetemben együtt kerülnek fel a felnőtt csapathoz. Nem érdekli a Chivas ajánlata, csakis a Barcára szeretne fókuszálni.
Állítólag 5 évre szóló kontraktus alá kanyaríthatja oda a szignóját, és a kivásárlási ára 125 millió euróra rúg...
Csak már látnám feketén-fehéren, és ami azt illeti, az igazolásokkal sem ártana már konkrétan foglalkozni...
Hahaha,ilyen cikketnoname írta:remélem ez nem igaz
Ez az egyébként ezt már valaki eljátszotta, hogy elviszik kölcsönbe akkor is meg lett mondva hogy jön az első csapathoz!Zozzy 5 írta:Ez hülyeség. Dos jövőre az első csapat tagja lesz és késznoname írta:remélem ez nem igaz![]()
Áhhh.noname írta:remélem ez nem igaz
Offhoz: attól még lehet rá következtetnilionelmessi19 írta:Off: Akkor meg sem szólalatam...Egyébként 4es vagyok. De még tényleg nem hallottam soha erről a városról.
ON: Txikiék azt nyilatkozták, jövőre feltétlenül az A keret tagja lesz.
Igaz...grecki írta:Ja, de a Getafe elleni derbire simán berakhatta volna... Igaz a történelem őket igazolta, bár nem tudhatjuk, hogy mi lett volna ha...
Viszont még a keretbe sem került be, így akár egy 5-0-s vezetés birtokában sem cserélhetné be Franki egy percre sem...