Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
30p nem sok! Akár fél lábbal is kilehet bírni!Evilgrim írta:Boldog születésnapot Lionel Maradona Messi
Tudom,fél óra múlva lesz,de nagyon fáradt vagyok,és inkább lefekszem aludni..
Szerintem ajánlhatnak akármennyit, Puyol szíve és meze örökre gránátvörös-kék leszfcbarcelonazsombi írta:Most Puyolért bejelenkezne a Real 150 mill. Kiváncsi lennék mit tenne a vezetöség. Amugy ez jó vicc volt szerncsére soha nem fog megtörténi
Egyszer majd a Foci24 megfogja írni...fcbarcelonazsombi írta:A klubok elnökei is tudják, hogy nincs esély a megszerzésére. Meg az ujság sem ír róla , mert nem egy olyan játékos akivel teli van a sajtó.
Sőt pár éve a Man. Utd-ről is...Game90 írta:Volt a Realről szó még régebbenMihu írta:Puyol iránt sosem hallottam még hogy érdeklődtek volna...őt senki se akarja leigazolni![]()
De róla lehet tudni, hogy nem megy, szóval még pletykálni sem érdemes
Hát igen. Idén a két ember, akinek megköszönehtjük, hogy bent maradtunka BL főtáblás helyen. Meg Ronaldinhot a góljai, gólpasszai miatt ide sorolnám. A többiek kevesebbet tettek hozzá, bár Iniesta Xavi ... egy két ember még jók voltak aránylag.Mihu írta:Messi és Puyol....ez a két tutigigamegaszuperatombiztos pontja a Barca keretének....amúgy egy valamit nem értek...Puyol iránt sosem hallottam még hogy érdeklődtek volna...őt senki se akarja leigazolni
Volt a Realről szó még régebbenMihu írta:Puyol iránt sosem hallottam még hogy érdeklődtek volna...őt senki se akarja leigazolni
Ő ALAPRonaldinho #10 írta:Laporta idézete: "Szeretnénk, ha Ronaldinho és Eto'o maradna, Rijkaard ugyanígy gondolkozik, és ők maguk is azt mondták nekem, hogy folytatják nálunk."
MIVAN MESSIVEL?!őrá nem gondoltak? :S