Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4 sok, max 3 év és simán kezdő lehet!Barcaforever írta:Félek úgy fog járni, mint Sergio Garcia.Most őszintén ebben a csapatban nincs helye vagy 4 évig az tuti.
Kit szorítani ki?Messit,dinhot vagy éppen Henryt?
Nem tom milyen felállás lesz, de Decot biztos simán kitudná.Bár én benne egy új ronaldinhot látok.És mit ne mondjak én nem is vagyok benne biztos, h Ronaldinho innen megy nyugdíjba, szal bármi elképzelhető.
Mielőtt vki erről vitát nyitna:,,Sohasem hagyom el az Arsenalt, ez az életem, nem akarom magára hagyni a csapatot!!!" by Henry.....
MÁr azon vannak a Barcában hogy meglegyen a spanyol állampolgárságaSlither írta:Tutti, hogy felkerül, és lehetőséget is kp majd, ha nem is annyit.aky01 írta:Nekem ő kedvencem!!!Naon örülök ha feljönne és profi szerződést kapna na meg játék lehetőséget!!!!!! megfogja hálálni a bizalmat
OFF: aky01szélesebb az avatárod a megengedettnél.
Tutti, hogy felkerül, és lehetőséget is kp majd, ha nem is annyit.aky01 írta:Nekem ő kedvencem!!!Naon örülök ha feljönne és profi szerződést kapna na meg játék lehetőséget!!!!!! megfogja hálálni a bizalmat
A katalán kupa nekem épp elég volt hogy meggyőzzön.Zozzy 5 írta:Én még azért nem vagyok annyira biztos ebben a srácbanTényleg óriási tehetségnek harangozzák be, de még komoly meccsen nem láttuk. Majd az első bajnoki meccsei után derül ki, hogy mire is hivatott igazán. Reméljük sokra...
Teljes mértékben egyetértek veled! Mintha én írtam volna!robag írta:teljes mellszélességgel kiállok giovanni nagy csapatba kerülése mellett!
Megérdemli és van helye a barcában. Megkockáztatom: Jobban járnánk vele mint Henryval ( aki mellesleg bent van a világ 5 legjobb csatára között), mert gio is fel fogja venni fél év alatt primera ritmusát és onnan nem lesz aki megállítsa évekig! Nincs még kellő rutinja, viszont épp ezért lesz mindenre elszánt és sikeréhes, és pont ez az ami kell nekünk. Henry megvásárlását csak akkor pártolom ha Valaki a tridentéből elmegy, vagy ha megszabadulunk az összes cserecsatárunktól! Utóbbit guddy miatt bánnám egy kicsit....
Henry nagyon nagy vétel lenne, csak félek hogy el fogjuk kótyavetyélni egy ilyen tehetséget. Fabregas miatt is fáj a szíven akárhányszor látom játszani...
Csak az a baj, hogy eddig megvolt a kezdőben egy olyan spíler, akit állandóan le lehetett cserélni (Giuly), így Messi (és Larsson) állandó lehetőséget kapott csereként... Most ilyen nem lesz, csak is kizárólag R10, Eto'o, Messi és ha jön, akkor Henry helyén kaphatna helyet...Scorpio írta:Ha kellő lehetőséget megkapja, azaz csereként játszana akkor szerintem nem okozna csalódást! S pár év ő is legjobbak között lehet! Ezért is lenne jobb ha Henryt nem igazolnánk le!
Azért Henry nem Beckham! Igaz nem zárom ki, de nem hiszem!Shandor írta:A pénz - nála - nem számít. Ugyanis megfelelő marketinggel kihozhatjuk 0-ra a vételárat (persze ez függ attól is, milyen szerződési ajánlatot tesz a klub). Emlékezzünk csak Beckham esetére a Realnál..Scorpio írta:Csak ennyit kiadni egy 30 éves csatárért! Van sok fiatal csatár, ha már igazolni akarunk!
A pénz - nála - nem számít. Ugyanis megfelelő marketinggel kihozhatjuk 0-ra a vételárat (persze ez függ attól is, milyen szerződési ajánlatot tesz a klub). Emlékezzünk csak Beckham esetére a Realnál..Scorpio írta:Csak ennyit kiadni egy 30 éves csatárért! Van sok fiatal csatár, ha már igazolni akarunk!
Csak ennyit kiadni egy 30 éves csatárért! Van sok fiatal csatár, ha már igazolni akarunk!kovinho írta:Viszont kell még csatár mert a nyáron sokan mennek csatárok közül valószínűleg. Kell vki, és szvsz, jó lenne Henry...Scorpio írta:Henry minek? Jó az tény, de nem ezen a poszton vanak a gondok!
Viszont kell még csatár mert a nyáron sokan mennek csatárok közül valószínűleg. Kell vki, és szvsz, jó lenne Henry...Scorpio írta:Henry minek? Jó az tény, de nem ezen a poszton vanak a gondok!
Hát az még eléggé 3-4 év múlva leszlionelmessi19 írta:Arról nem is beszélve, hogy ez később már nem csak pad lesz...remélem.
Egy ideig biztos pad lesz.Messi és Roni kirobbanthatatlan, de úgy 2-3 év múlva már simán lehet rotálni, meg addig ki tudja mi lesz.lionelmessi19 írta:Azthiszem, 100% ig biztosak lehetünk, hogy ő felkerül. És nagyon jól fogunk vele járni, ennél minőségibb pad nem is kell. Arról nem is beszélve, hogy ez később már nem csak pad lesz...remélem.