Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nálunk nem is voltGame90 írta:
De a Cool-on is megy/ment (nem tudom pontosan, mivel egy ideje nincsen CoolTV nálunk).
Én ugyanígy vagyokozsimiki írta:MINDEN részt láttam,vagy 4xMég tv3on kezdték el azt hiszem nyomatni,csak az megszűnt,utána Viasat3on is volt,majd Reteken...kummára bírtam az egészet,úgy ahogy van...
MINDEN részt láttam,vagy 4xZozzy 5 írta:Ha már itt járunk![]()
"Se piám, se nőm, se pénzem nincsen"![]()
Amúgy 100 idézetet tok csak most 1 se jut eszembe. Már vagy 7 éve nézem, szinte minden részt láttam...
Télleg meleg van, ez már szinte elviselhetetlen.Vigyél magaddal hideg vízet nagyon meleg van!
Ugyan ez...Evilgrim írta:Én is imádom!Félszemmel nézem,egyikkel az eurobarcát másikkal a tévét!Zozzy 5 írta: Még jóMegvan az összes rész, nyáron csak ezt nézem
Én is imádom!Félszemmel nézem,egyikkel az eurobarcát másikkal a tévét!Zozzy 5 írta:Még jóEvilgrim írta:Most megy a Rém rendes csálad a Cool-on!Ti szeretitek?![]()
Megvan az összes rész, nyáron csak ezt nézem
hát nem tom csak olyan jó lenne mivel mivagyunk az Eurobarca legfiatalabb fórumozóigrecki írta:He? Ammeg minek?VictorValdes19 írta:arra gondoltunk Kovinho-val hogy 3-kat én,Kovinho meg Lost-ot a Capita Del Barca helyett oda helyette azt irni hogy az EuroBarca Utánpótlásai![]()
He? Ammeg minek?VictorValdes19 írta:arra gondoltunk Kovinho-val hogy 3-kat én,Kovinho meg Lost-ot a Capita Del Barca helyett oda helyette azt irni hogy az EuroBarca Utánpótlásai![]()