Colin ne menj el. Amugy is elég kihalt a topic, és ezt nem szeretem én személy szerint. Abszolút korrekt hsz-eid vannak, sztem nem zavarsz senkit. Persze tudnod kell, h lesznek csípős megjegyzések, ahogy eddig is, de hát ez van. Ez nem jelenti h zavarsz.
Nofene, kajak elpirulok nem hittem volna h egy barca-drukker ezt eltudja érni nálam

a Csípős megjegyzésekkel kapcsolatban annyit, hogy egye-fene, legalább szokom hogy milyen az hogy milyen mikor kapom az ívet

Néha-néha én is ' csípősen ' reagálok rájuk

De hogy ez sem legyen teljesen OFF, érdeklődnék egy kicsit, valaki biztos felvilágosít itt... Nem értem azt a Barcánál, hogy semmi mást nem lehet hallani csak hogy ilyen-olyan fiatal sztárok vannak ott.. gondolok itt konkrétan most arra a Bojan Krkic-re vagy kire ( sorry ha rosszul írtam le..

) ; illetve Dos Santosra. Őt miért nem hozzátok fel? Azért nem lenneg yenge ha a jövőévi elclásicó a fiatalok csatárájól szólna.. Robinho-Diego(?) vagy VanderVaart(??) Nasri, Tevez szemben Messi, Krkic, Dos Santos... Kiegészülve a rutinnal, Azaz Dinhoval, Eto'oval, illetve Raullal, RVNnel.. Nem lenne gyenge ! Sok minden nem értünk egyet, de abban talán egyetértünk, hogy a Spanyol futball önmagához képest kezd gyengülni.. Legalábbis ez alapján az év alapján. Nem tudom hogy ez minek a számlájára írható, de mondjuk érdekes hogy a legnagyobb ligában, azaz az angolban: Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester. Olasz. Inter, Roma, Milan, és - természetesen - a Juve is. Nálunk? Real Madrid, Barcelona, ? , ?..
Ezzel annyira akartam rávilágítani hogy ahogy gyengülnek a ligák, úgy fogynak el a nagycsapatok, pl a Nagyok közük a a leggyengébben, a franciában a Lyon abszolút favorit... Míg nálunk még 4-5 éve a Valecia ott volt, és mondjuk még anno' a Depor, most hol vannak ? A Valencia még csak-csak, de a Depor hogy lesüllyedt....
REAL MADRID C. DE F.