Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szép volt Oranje!Euro U-21s - The Dutch eased to victory in the final of the Under 21 Championships, thrashing Serbia 4-1. Goals from Bakkal, Babel, Rigters and Bruins saw the Dutch breeze past 10-man Serbia, who scored a consolation goal through substitute Mrdja late on in the second half.
Messit szóbahozták a Napolival (Evilgrim írta:Nem,nem valami kisebb klub akarta..Los Banditos írta:Internazionale
Akkor 1000 bocsi,de valamelyik olasz klub Messi-t is akarta!el fuero írta:Mondom én h jól emlékeztem
Csak Messi-t akarta,ha jól emlékszem..el fuero írta:A Napoli nem akarta Messi-t és Ronie-t?noname írta:Úgy volt Riquelkme biztos visszajön. A Bocának túl nagy az ő fizetése. Állítólag a Napoli nagyon meg akarja szerezni, de nem hiszem h lesz belőle valami.![]()
A Napoli nem akarta Messi-t és Ronie-t?noname írta:Úgy volt Riquelkme biztos visszajön. A Bocának túl nagy az ő fizetése. Állítólag a Napoli nagyon meg akarja szerezni, de nem hiszem h lesz belőle valami.
Úgy volt Riquelkme biztos visszajön. A Bocának túl nagy az ő fizetése. Állítólag a Napoli nagyon meg akarja szerezni, de nem hiszem h lesz belőle valami.kovinho írta:Hát ez vártnál simább volt. Reggel néztem a TVE-n az összefogalóját. Nagyon alázott a Boca, grat nekik. Riquelme nem akar visszajönni Európába?
noname írta:Gremio-Boca 0-2-mindkét gól Riquelme.A kupát a Boca nyerte 5-0-ás összesítéssel.![]()
![]()
Ez engem is érdekelnekovinho írta:Riquelme nem akar visszajönni Európába?
Szúper! A nehézkes elődöntő után nem hittem volna,h ilyen sima lesz...noname írta:Gremio-Boca 0-2-mindkét gól Riquelme.A kupát a Boca nyerte 5-0-ás összesítéssel.![]()
![]()
Hát ez vártnál simább volt. Reggel néztem a TVE-n az összefogalóját. Nagyon alázott a Boca, grat nekik. Riquelme nem akar visszajönni Európába?noname írta:Gremio-Boca 0-2-mindkét gól Riquelme.A kupát a Boca nyerte 5-0-ás összesítéssel.![]()
![]()
Ilyen még nem volt,de tényleg ezt akarom:Game90 írta:Ez 50%-os mérleglionelmessi19 írta:Argentína és Federer![]()
Egyébként elég komoly csoportok vannak, jó kis meccsek lesznek