Hát Rosell-nek ényleg sok, szinte midnen dologban igaza van sztem... 1 dolgot kivéve R10 eladás... mert lehet h rossz szezonon van túl, de még így is, ha nygvenyelősen is, ő vitte a hátán a Barca-t amikor nem volt Eto és Messi.. és amikor nem volt ez a 2 játékos, akkor a tabella első helyén voltunk.. 3ukkal a végén vesztettük el a bajnokságot... Ronaldinho elfáradt, végighajotta, és hátán vitte a csapatot amikor kellett... megjött eto, és Messi, kicsit lejebb adta, h pihenhessen... de úgy, hogy mondom midnen megtett...
Eto-ra viszsatérve, igaza van.. sztem Eto nem pótolhatatlan... és én személy szerint el is adnám őt, mert mióta beszólt a madridnak azóta nem annyira kedvelem... (úgy érzem, túl nagy arca van... még a magyar focistákhoz képest is

)
lehet gólkirály, lehet akármekkora császár de ilyen dolgko hogy :
-én bármelyik ország, bármely csapatában kezdő lennék
-Madrid cabrón...
-Rijkaard rossz ember
-Ronaldinho saját magával foglalkozzon
-Rosell-es nyilatkozatai
-Laporta-s nyilatkozata
-Nem hajlandó 10 percre felmenni a pályára
-amikor nem jutottak be a vb-re, akkor válogatott játékostársai elleni nyilatkozatai....
stbstb, én őt emberelieg egy utolsó patkánynak nevezném, bár azért lehet picit erős, és sokan bele fogtok kötni, de ez csak egy vélemény... más kérdés h jó foista, de ilyen áron nekem nem kéne... egy Henry 1-2 évig még pótolhatja, utána Krkic... és egy fecske nem csinál nyarat, szal nekem ő egy unszimpi játékos... elküldeném, de ez csak egy MAGÁNVÉLEMÉNY