Bár én továbbra sem tudom, miért Henryt kellett üldözni, miért nem oda igazolunk, ahová kell is?
Persze azért szomorú nem vagyok.

Igen, én is erre gondoltam, ott még semmi sincs ezzel kapcsolatban. Igaz az eurosport.com és az orf1 teletextje is tényként közli Henry érkezését. És az osztrák tv textje általában megbízható forrás.Slither írta:Egy fcbarcelona.com-os megerősítés azért várok.
Sztem rotálás kéne ,de ugyse az lesz.
Decotól most kéne megszabadulni.
Én is... addig lehet nem kellett volna kitenni hírbe, nehogy aztán pofáraessünk..Slither írta:Egy fcbarcelona.com-os megerősítés azért várok.
Nyilván nem nyilatkozhat olyat h mekkopra egy [auto_cenzúra] játékos... nem nyilatkozott ő semmit sem..fcjoc írta:Miért nyilatkozott volna Eto'o oanokat hogy így örül neki hogy együtt jácchatnak.. sőt az igazolás előtt jóval úgy nyilatkozott mintha már a csapattársa lenne.. szerintem abszurd hogy elmenjen.. és nem is ffog
Szerintem sem, Eto'o meg főleg nem az az ember, aki ne mondaná ki, hogy mit gondol őszintén.fcjoc írta:Miért nyilatkozott volna Eto'o oanokat hogy így örül neki hogy együtt jácchatnak.. sőt az igazolás előtt jóval úgy nyilatkozott mintha már a csapattársa lenne.. szerintem abszurd hogy elmenjen.. és nem is ffog
Én örülök neki hogy jön Henry annak viszont nem örülnék hogyha elmenne Eto'o szal egyetértek veled!Rumig írta:Mondjuk ha emiatt Eto'o elmegy, akkor nem érte megUgyan ha a képességeket nézzük, akkor sztem Henry egyértelműen jobb, de azért Eto'o hosszabb távon használható! (Nem mellesleg így nálunk lenne a sztem jelenlegi két legnagyobb tudású - nem legjobb formában lévő! - csatár) Messit biztos h nem fogják eladni, Dinhot meg nem nagyon valószínű!
Szerintem azért vmilyen szinten azért kiismertékRivaldo11 írta:Szerintem nem lesznek egyszerre a pályán négyen. Ezt a játékrendeszert nem azért nem működött, mert kiismerték. A játékunk a gyors erőre, és az improvizációra épül. Ezt nem lehet kiismerni teljesen soha. Azuért nem működött, mert nem volt megtöltve erővel, frisseséggel, robbanékonysággal. Ha sikerül nem elcseszni a nyarat, akkor újra visszajön a játék is. Elöl pedig rotálnunk kell, és kész.
ez 4-2-4, ami sztem ugyanolyan rosszZozzy 5 írta:Ez sem rosz, de szerintem ez a 4-4-2 nekünk annyira nem jönne bebence 8 írta:--------------------- V.V.--------------------------
-----Zambi------Chivu------Puyol-------?????--
---------------Xavi/ini-----------Toure-----------
---Messi------------------------------Roonie-----
---------------Eto'o-----------Henry--------------
Szentem ez így jó lenne!!!
Ez sem rosz, de szerintem ez a 4-4-2 nekünk annyira nem jönne bebence 8 írta:--------------------- V.V.--------------------------
-----Zambi------Chivu------Puyol-------?????--
---------------Xavi/ini-----------Toure-----------
---Messi------------------------------Roonie-----
---------------Eto'o-----------Henry--------------
Szentem ez így jó lenne!!!
Pedig ha jön Henry, akkor nem ártanaMorminho írta:Tök mind1 ezen gondolkodni, Rijkaard úgyse fog taktikát változtatni, csak kérdés ott elöl ki fogja elviselni a padozást, még ha rotál is Rijkaard...
Chivu meg ha jön akkor biztos h középre
Nem tudom mennyire lenne jó Messi kp-n persze rendszeresen felszaladna az biztos, meg Roni is.Rumig írta:És ki mondta, h elől nem változhat a taktika?![]()
![]()
Én így is el tudom képzelni:
-----------------VV--------------
Zambi---Chivu---Puyi/Thuram---?
Messi---Xavi/Ini---Touré---Dinho
---------Eto'o---------Henry-------
Vagy esetleg Xavi/Ini helyére Márquez. Nyilván nem minden meccsen, de ez is lehet egy alapfelállás! Amúgy meg pont az a jó, h így nagyon sok variációs lehetőség lesz. Reméljük, ezt Franki ki is fogja használni, és nem akarja minden meccsen 4-1-2-2-1 -ben kiküldeni a csapatot.
ja, két másodperccel miután elküldtem énis rájöttem h ez hülyeségAtesz írta: Most ezen nem akarok elkezdeni veszekedni, de nem tudna középső védként játszani, csak egy példa---> nem elég erős.