2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit vissza kéne venni az arcból nemde?Rivaldo11 írta: Nektek nem csak az volt a problémátok. Kiöregedtek a kulcsembereitek, méghozzá egyszerre. Nálunk ez a veszély nem fenyeget.
Meg kell találni a csapat egyensúlyát, és akkor...
Madridba igazolna, akkor biztos játszana és szerintem gólt is rúgna!Bojan Krkic írta:RvN,Robinho,Raul,Higuain :ezek melett se fog több lehetőséget kapni mint Barcelonában Eto'o,Messi és R10-nál ,főleg nem 1 El ClásiconMadrid írta:Saviola is érkezhet. El Clasico: Real Madrid- Barcelona 3-1 Gól: Saviola 3, Henry
RvN,Robinho,Raul,Higuain :ezek melett se fog több lehetőséget kapni mint Barcelonában Eto'o,Messi és R10-nál ,főleg nem 1 El ClásiconMadrid írta:Saviola is érkezhet. El Clasico: Real Madrid- Barcelona 3-1 Gól: Saviola 3, Henry
Puerta tavaly a legjobb balhátvéd volt és ugye nekünk csak egy van Marcelo. Ezért szerintem kiváló igazolás lenne + még nagyon fiatal is. Zapater pedig csak akkor kéne ha nem jönne senki a kp-ra + még elmenne Emerson. Szerintem nem lenne rossz választás és még nagyon fiatal isPuerta, Zapater: minek?
Tevez nagy erősítés lenne. Fabregas nem megy sehova, Wenger biztos, hogy marad 2008-ig. Robben állandóan sérült, mellesleg ott van Robinho is. Bár lehet, hogy ti a másik oldalra képzelitek el, hogy befelé cselezve tudjon lőni. Puerta, Zapater: minek? Ibráról és CR-ről is volt szó, de ők maradnak. Nasrit pedig nagyon beharangozták, de idáig nem mutatott sokat (vagy csak nekem nem tűnt fel). Kakát pedig sztem megszerzitek, 70 körülMadrid írta:Tevez, Robben, Cesc(ha Wenger távozik), Puerta, Zapater. Na meg persze Kaká de ő tuti nem jön ezért sem írtam ide
Kaka nem, Cesc-t nyugodtan kizárhatod.Madrid írta:Hát akit összeboronáltak a Madrid-al az: Tevez, Robben, Cesc(ha Wenger távozik), Puerta, Zapater. Na meg persze Kaká de ő tuti nem jön ezért sem írtam ide
Gondoltam h nem... csak nem tom h kit. írtam h egy jobb tkp guti helyére.Madrid írta:És szerinted mi csak Metzelder-t vesszük?? Szerintem tutui nem
Nektek nem csak az volt a problémátok. Kiöregedtek a kulcsembereitek, méghozzá egyszerre. Nálunk ez a veszély nem fenyeget.Madrid írta:És ki fog padozni ha jön Henry?? Talán Eto,o?? Nem hiszem. Ha pedig mind a 4-en fennt lesznek egy vkp-t ki kell venni és akkor átfutnak rajtatok. Ugyanaz lessz mint nálunk 2004-ben. De még nem hivatalos úgyhogy majdd csak utána kell okoskodni
Igen. és láthatod hogy bele is buktunk rendesenHát ja, mondjuk ti csak támadókat vettetek annak idején.
Mondom, egész nyugodtan veheted hivatalosnak. Attól függ, h mit tekintünk hivatalosnak.Madrid írta:És ki fog padozni ha jön Henry?? Talán Eto,o?? Nem hiszem. Ha pedig mind a 4-en fennt lesznek egy vkp ki kell venni és akkor átfutnak rajtatok. Ugyanaz lessz mint nálunk 2004-ben. De még nem hivatalos úgyhogy majdd csak utána kell okoskodni