Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Őszintén szólva megértem, hogy nem vágynak egy Gyulára meg egy SylváraFrank Rijkaard írta:AJAJJ![]()
Most néztem a sky tv-n egy interjut Bronzettivel és azt mondta habár a Barca emberei tényleg Rómában vannak, az álláspontok még elég messze vannak egymástól!
Állítólag a gond az, hogy a Barca ugye 12 millió eurót+játékosokat ajánlott fel,ám a Roma csak pénzes ajánlatot fogad majd el, és minimum 18 millió értékűt.A Roma szerdáig adott határidőt a gránátvörös-kékeknek
a döntésre
Ha nem kell, vagy más játékossal akarják megerősíteni a keretet!TeeeB0R írta:Elfogadják az ajánlatot, Giuly (kb. 6) és Sylvinho (kb. 4) megérnek ketten 10 millát, vagy talán túl felértékelem őket?
Nem most kell spórolni, meg kell adni amit kérnek! Remélem szerdáig sikerül megegyezni!Frank Rijkaard írta:AJAJJ![]()
Most néztem a sky tv-n egy interjut Bronzettivel és azt mondta habár a Barca emberei tényleg Rómában vannak, az álláspontok még elég messze vannak egymástól!
Állítólag a gond az, hogy a Barca ugye 12 millió eurót+játékosokat ajánlott fel,ám a Roma csak pénzes ajánlatot fogad majd el, és minimum 18 millió értékűt.A Roma szerdáig adott határidőt a gránátvörös-kékeknek
a döntésre
Jól jönne hiszen az előszezonban valakinek helyettesítenie kell puyolt utána pedig remek duót alkothatnának valdés előtt.Már csak 1 jo balhátvéd kellene(Abidal neve már fel is röppent)TeeeB0R írta:Chivu egyre közelebb a Barcához. Ez áll az egyik legnagyobb román online sportlapnak a kezdőoldalán. A cikkben az áll, hogy Txiki két szerződést ajánlott fel Chivunak: 4,2 millió euró (amennyit az Inter is ajánlott) 4 évre vagy 3,5 millió euró 5 évre. Az ajánlat 12 millió euró plusz Sylvinho és Giuly. Állitólag jövő héten érkezhet Barcelonába a játékos. Reménykedjünk a pozitív hozzáállásban.
Hát ez nem túl jó hír.Frank Rijkaard írta:AJAJJ![]()
a döntésre
kb azt h deco szerint andrade jo igazolás lenne asszemFrank Rijkaard írta:Andrade reconoce que le gustaría jugar en el Barça... con Deco
Ez mit jelent![]()
De az intert nem érdekli annyira Chivu mint minket ezt Moratti nyilatkoztaZozzy 5 írta:Azt, hogy távozik eddig is tudni lehetettnicandro írta:Aquilani - csak azt tudom mondani, sajnálom, hogy Cristian távozik, de ha Juan erős, határozott, akkor nem lesz probléma."
Aquilani tán tud már valamit![]()
Azt, hogy távozik eddig is tudni lehetettnicandro írta:Aquilani - csak azt tudom mondani, sajnálom, hogy Cristian távozik, de ha Juan erős, határozott, akkor nem lesz probléma."
Aquilani tán tud már valamit![]()
Hát ha Albelda jönne, akkor se Chivu helyett jönne, úgyanis nem védő a spanyol kolléga.TeeeB0R írta:De ha neadjisten nem sikerül az igazolás, akkor ki jönne helyette? Albelda?
Vihar előtti csendScorpio írta: Ok, elnézést! Előző napokban olyan gyorsan jöttek a hírek, most fura, hogy nincs semmi!
Ok, elnézést! Előző napokban olyan gyorsan jöttek a hírek, most fura, hogy nincs semmi!fcjoc írta:szerintem nem kell mindig megkérdezniScorpio írta:Nagy a csönd! Mi van Chivuval?.. nyugi engem is érdekel , de nem te leszel az utolsó aki megtudja
.. várunk .. úgyis jönnek a fejlemények
szerintem nem kell mindig megkérdezniScorpio írta:Nagy a csönd! Mi van Chivuval?
Sokan jöttek már a sráccal, de a klubnál mikor merült fel a neve?nicandro írta:Esetleg balra Emanuelson????????