2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem meg nagyon is vanPicsókpista írta:Nem tudom miért temetnének? Azt meg pláne hogy félnének? Miért?Nincs semmi okunk rá...
Henry azért nem olyan fontos mert nem ez a részleg volt a problémás. Henry jó,de ha pályán lesz akkor valaki a nagy 3 asból meg nem.
Ez olyan mintha mi vennénk egy hasonlót RvN mellé pl és már menne az hogy minek? Melyik fog játszani ? stb...
Akkor JUVE megveszi és akkor nincs gond!kovinho írta:Ha elmegy Madridból akkor békén is hagyom...Scorpio írta:Cannavarot békén lehet hagyni!kovinho írta:Majd Cannavaro megmutatja...![]()
De épp ezért mondtam hogy mi vagyunk az esélyesek.![]()
Azért ha nem is játszik a 4 támadó egyszerre, az nem mindegy, van-e friss, pihent klasszis bevetésre készen.Nem fáradnak el a támadóink, ezenkívül a variációs lehetőségeink bővültek egy "világsztárnyival".Picsókpista írta: Mivel 4 csatár nem fog egyszerre játszani igy nem ez a döntő erősités. Egy vkp-Bekk-Középhátvéd.Ezek lesznek az erősitések.na de mi is fogunk.Csak egyszer egy picit számolhatnál velünk is...hátha ott tudunk lenni , még ha olyan magas is nekünk ez a szint...
Én azt mondom hogy nincs olyan védelem ami ezt a 4-est megállítanákovinho írta:Azért nem lesz mocskosul elverve a Madrid, odaérhetnek ők ha jól erősítenek és összerakják a csapatot. De azért kétségkívűl mi vagyunk a legnagyobb esélyesei a bajnokságnak, hiába a Madrid a bajnok.
Nem hiába mondás is megmondja, hogy egyszer volt Budán kutya vásár!Mihu írta:Így hogy leigazoltuk Henry-t így már nekem is az a véleményem hogy ha Frankie jól meg tudja oldani a védelmet, nem lesz széthúzás csapaton belül és nem lesznek sérülések akkor mocskosul el lesz verve a világ a következő szezonban Real Madridostul, Manchesterestül, Chelsea-zstül mindenestül úgy ahogy vanPicsókpista írta: Minek nyugtatnám magam? Miért lennék feszült?Semmi okom rá...A Bajnok a nyugodt mindig.....
Mivel 4 csatár nem fog egyszerre játszani igy nem ez a döntő erősités. Egy vkp-Bekk-Középhátvéd.Ezek lesznek az erősitések.na de mi is fogunk...
Te minden nap arról regélsz hogy simán lesztek bajnokok ....egy éve ugyanezt hallottam a csapból is ez folyt.Csak egyszer egy picit számolhatnál velünk is...hátha ott tudunk lenni , még ha olyan magas is nekünk ez a szint...![]()
![]()
És tudod még1x nem követjük el azt a hibát amit idén elkövettünk
Így hogy leigazoltuk Henry-t így már nekem is az a véleményem hogy ha Frankie jól meg tudja oldani a védelmet, nem lesz széthúzás csapaton belül és nem lesznek sérülések akkor mocskosul el lesz verve a világ a következő szezonban Real Madridostul, Manchesterestül, Chelsea-zstül mindenestül úgy ahogy vanPicsókpista írta: Minek nyugtatnám magam? Miért lennék feszült?Semmi okom rá...A Bajnok a nyugodt mindig.....
Mivel 4 csatár nem fog egyszerre játszani igy nem ez a döntő erősités. Egy vkp-Bekk-Középhátvéd.Ezek lesznek az erősitések.na de mi is fogunk...
Te minden nap arról regélsz hogy simán lesztek bajnokok ....egy éve ugyanezt hallottam a csapból is ez folyt.Csak egyszer egy picit számolhatnál velünk is...hátha ott tudunk lenni , még ha olyan magas is nekünk ez a szint...
Minek nyugtatnám magam? Miért lennék feszült?Semmi okom rá...A Bajnok a nyugodt mindig.....Odaát a madridisták nem nyugszanak.
Vergődnek mint hal a szatyorban. Főleg pista barátunk próbálja nyugtatni magát, hogy tulajdonképp nem is erősödtünk semmit. Laughing
Ha sikerült egységes csapattá kovácsolódni, nagyon simán leszünk bajnokok.
Igen! Cannavaro nagyon jó volt, s szerintem ismét nagyon jó lenne!Slither írta:Sztem Scorpio szerint Canna még mindig jó védő, és mivel ő Juvés, ezért szeretné viszontlátni a zebráknál.![]()
Sztem Scorpio szerint Canna még mindig jó védő, és mivel ő Juvés, ezért szeretné viszontlátni a zebráknál.Mihu írta:Mert miért?Scorpio írta:Nap legjobb híre! Csak sikerüljön az igazolás!Nekünk az csak jó hogy ha Canna játszik. Henry hogy szívatná teee? Fúúúúú