Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na szép! Szülinapja alkalmából így berúgtál...Rita írta:Így utólag nagyon boldog szülinapot Messi.Csak én sajnos végig hánytam az egész szülinapodat ezér nem "köszöntöttelek" tegnap.![]()
![]()
Én is boldog születésnapot kívánok Messinek igy utólag.Neked meg jobbulást!Rita írta:Így utólag nagyon boldog szülinapot Messi.Csak én sajnos végig hánytam az egész szülinapodat ezér nem "köszöntöttelek" tegnap.![]()
![]()
Nem mondtam, hogy Messi ne mondott volna igazat, csak annyit, hogy nyilván nem fog a sajtónak, a nagyvilágnak panaszkodni, ha esetleg, neadjisten mégis lenne valami problémája. Nem most, hanem úgy álltalában...ozsimiki írta:Hát azért ha csak 3 nevet említ,akkor egyáltalán nem evidens,h mondja vki az edzőt isZozzy 5 írta: MIért, mi mást mondott volna?Nyilván nem fog panaszkodni a sajtónak, hogy mennyire nincs motiváltság nálunk
Megaztán Messi mindíg is motivált volt
Ha megengeded akkor inkább adok az Ő szavára,aki testközelből tapasztalja a dolgokat,mint a hozzám hasonlóan csak távolról szemlélő emberkékére ebben a témában!
Mindig is motivált: megint túlzás,inkább a legtöbbször motiváltAmi majdnem úgyanannyira tiszteletre méltó!
Hát azért ha csak 3 nevet említ,akkor egyáltalán nem evidens,h mondja vki az edzőt isZozzy 5 írta:MIért, mi mást mondott volna?ozsimiki írta: Nem érzem most azt a szitut,amikor csak úgy nyalni kellene...és Messire nem is jellemzőNyilván nem fog panaszkodni a sajtónak, hogy mennyire nincs motiváltság nálunk
Megaztán Messi mindíg is motivált volt
Azért mégiscsak Frank barátocskánknak köszöntheti (legalábbis részben), hogy most a Barca A-ban játszhat.ozsimiki írta: Hm. Talán vmit mégis csinál akkor Frank![]()
![]()
Nem érzem most azt a szitut,amikor csak úgy nyalni kellene...és Messire nem is jellemző
MIért, mi mást mondott volna?ozsimiki írta: Nem érzem most azt a szitut,amikor csak úgy nyalni kellene...és Messire nem is jellemző
Isten Éltessen MessiAttya írta: „Az egyetlen ajándék, amit szeretnék, hogy visszatérjek Barcelonába a csapattársaimhoz, Decohoz, Ronaldinhohoz, Rijkaardhoz. Hiszen köztük nagyon motivált vagyok."
Megszoktam hogy msnen is úgy irok.varga tamás írta:Szóköz, vessző használatára gondolt Perrero barátunk - szerintem.
Szóköz, vessző használatára gondolt Perrero barátunk - szerintem.Bojan Krkic írta:?????????????????
?????????????????Perrero írta:és minél több szerkesztés gomb használatot neked...Bojan Krkic írta:Boldog Szülinapot és minél több gólt,cselezést,játékidőt kívánok neki.
Ja ,és kevesebb sérülést.
MicsodaMár jövőre az leszFrank Rijkaard írta:Boldog Szülinapot Lio!!!
3 éven belül szerintem tuti aranylabdás lesz.
szép és megható voltvarga tamás írta:Isten éltesse a Barcelona, az argentin válogatott és a világ egyik legragyogóbb csillagát! A Seregek Ura adjon neki egészséget, erőt és sérülésmentes szezont! Nekünk földi halandóknak pedig értő szemeket, hogy élvezni tudjuk e földre szállt zseni megmozdulásait! Messi! Veled vagyunk a világ végezetéig! Légy áldott!
VISCA EL BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!