Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pft, esélytelen vagy ellenemSaviola írta:De kő,papír,ollóban én vagyok a legjobb..hétvégén is aláztam mindenkit..gyalogolhattam is érte.
Én a kölykökre gondoltamozsimiki írta:Még ki? MErt én nem![]()
![]()
![]()
Minek akarsz megismerkedni azzal az anyabaszóval?Zozzy 5 írta:Alig várom már, hogy megismerjem Csongort
Még ki? MErt én nemantiimperialista írta:Ok, bár abban én is béna vagyok, a csocsó jobban megy.ozsimiki írta:Majd akkor augban,nyomunk pár partit,ami a billiárdot illeti
Jó utat, érezd jól magad!
Alig várom már, hogy megismerjem CsongortPerrero írta: Ülj a kezedre Te[auto_cenzúra], hogy [auto_cenzúra] a jó édes [auto_cenzúra] [auto_cenzúra]a lovat[auto_cenzúra] TEEEEE [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] [auto_cenzúra]
[auto_cenzúra] [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] [auto_cenzúra]
[auto_cenzúra] [auto_cenzúra]
miről beszélsz![]()
Ok, bár abban én is béna vagyok, a csocsó jobban megy.ozsimiki írta:Majd akkor augban,nyomunk pár partit,ami a billiárdot illeti
Majd akkor augban,nyomunk pár partit,ami a billiárdot illetiantiimperialista írta:Áááá, mentek maguktól... Mondjuk biliárdozni és csocsózni nem nagyon tudnak, de legalább nem itták le magukatozsimiki írta:Belevitted őket a rosszba,mi![]()
![]()
Ejnye-ejnye
Áááá, mentek maguktól... Mondjuk biliárdozni és csocsózni nem nagyon tudnak, de legalább nem itták le magukatozsimiki írta:Belevitted őket a rosszba,mi![]()
![]()
Ejnye-ejnye
Nem lehetett, a kölykök hallották volna, veled meg nem lehet káromkodás nélkül beszélniPerrero írta:ülnél a kezedre te rohadt szemétláda, bp-n vagy és fel se hívszna szép... fel se köszöntesz időbe...
Szntem ha sikerül,akkor szükség lessz mindkettőTÖKéreGame90 írta:Perrero írta:Remélem értesz:D![]()
![]()
![]()
Esetleg egy ilyet?![]()
http://www.magicmix.hu/termekek/disney- ... o10-10.gif
Perrero írta:Remélem értesz:D
Mi is sétáltunk reggelSaviola írta:Jah,átérzem a helyzeted,én is valami olyasmiben voltam,s alig aludtam.Sőt,még kora reggel km kellett sétáljak,két érdekes emberrel..![]()
Belevitted őket a rosszba,miantiimperialista írta:Boldog névnapot, Iván!
Én is kirándultam a hétvégén, egy kisiskolás csoporttal voltam a fővárosban kísérőkéntEste még bulizni is mentünk az egy szem kislánnyal és a srácokkal. Egész jól viselkedtek...