Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jójó, viszekGame90 írta:MeséljSaviola írta:A foci remélem valami komoly lesz,mert most hétvégén is fociztam,de az elég vicces volt.![]()
![]()
![]()
De tényleg hozzál pénzt Zozzy![]()
A mocskos disznó.ozsimiki írta:Yah,nemrég én is tapasztaltamGame90 írta: Szombaton taxival jöttünk, az sem olcsó+egyik arc akivel osztoztam zsén,még 200al meg is rövídített a taxis cuccban...de majd visszaszerzem
![]()
Yah,nemrég én is tapasztaltamGame90 írta: Szombaton taxival jöttünk, az sem olcsó
MeséljSaviola írta:A foci remélem valami komoly lesz,mert most hétvégén is fociztam,de az elég vicces volt.![]()
Szombaton taxival jöttünk, az sem olcsóA vonatról és a buszról ne is beszéljünk,mert mindenhol emeltek és kib...ott drága lett.Szóval..![]()
Hát, már eleve a vonatút...Nem tom kivel megyek, asszem barca99 is debreceni, őt majd megfűzöm h jöjjön velem. Ha jön egyáltalán...De akkor kezdek spórolniSaviola írta:Hát,Zozzykám 20knál kevesebbel ne is indulj,mert én sok gyömbért szeretnék inni,s mivel te fogsz rá meghívni..nem árt sok lét hozni..![]()
Nyugi, nagyon komoly lesz biztos. Majd most megadhatod annak, akinek nem tetszik az arca a fórumonSaviola írta:
A foci remélem valami komoly lesz,mert most hétvégén is fociztam,de az elég vicces volt.![]()
Én még nem voltamGame90 írta:Én isSaviola írta:A termet támogatom a fociban.![]()
Szamurájban már én is voltam egyszer. Pont akkor kapott 2 fazon valami ajándékot...
Én isSaviola írta:A termet támogatom a fociban.
Tavaly asszem nem kellett fizetnünkozsimiki írta:Ezt a helyet ismeremPerrero írta:nah...
foci, majd eldöntjük, h terem vagy müfü... kaja az egy éhes szamuráj nevü helyen lesz, pia a dongóban, és az ijászban -2 nagyon jó kis kocsmaÁllítólag nagyon olcsó a billiárd
![]()
![]()
Ezt a helyet ismeremPerrero írta:nah...
foci, majd eldöntjük, h terem vagy müfü... kaja az egy éhes szamuráj nevü helyen lesz, pia a dongóban, és az ijászban -2 nagyon jó kis kocsma
Egyszer osztállyal voltunk Pesten, és páran bementünk abba a szamurájba. Nagyon jó kis hambi kapható ott.Perrero írta:nah...
foci, majd eldöntjük, h terem vagy müfü... kaja az egy éhes szamuráj nevü helyen lesz, pia a dongóban, és az ijászban -2 nagyon jó kis kocsma
Akkor goPerrero írta:nah, holnaptol ráérek, elkezdhetem szervezni a dolgokat, hiányzik már a tali okozta izgalom...Perrero írta:most 1 ideig nem naon érek rá, de vmikor jövő utáni héten kezdem szervezni,
DÁTUM: 2007. AUGUSZTUS 25![]()
![]()
Jaja, már nagyon várom én isPerrero írta:nah, holnaptol ráérek, elkezdhetem szervezni a dolgokat, hiányzik már a tali okozta izgalom...Perrero írta:most 1 ideig nem naon érek rá, de vmikor jövő utáni héten kezdem szervezni,
![]()
nem tok eljönni 25-én mert megyünk a csapattal lengyelbePerrero írta:most 1 ideig nem naon érek rá, de vmikor jövő utáni héten kezdem szervezni,
![]()
Akkor valami jobb fajta fa-testápolót ( baseball ütő ) vagy boxert vigyéljelwaz írta:Köszönöm az aggódásod, nyogi, nem élek vele. De pont ma láttam a kolumbai focimeccses bunyót a híradóban, és tervezek mérkőzésre kilátogatni...Krojf írta:jelwaz Koma!
Aztán Kolumbiával óvatosan!
Aztán viccen kívül mondom, hogy úgysem jutna át a reptéren,
bármilyen anyagot is hoznál.
A talin egyébként sem látnánk szívesen egyetlen grammot sem
belőle.
Viszont Kolumbia szép hely lehet.
Majd mesélj nekünk róla egy hangyányit, oksi?
Kér ezekre Krojf komád.
Köszönöm az aggódásod, nyogi, nem élek vele. De pont ma láttam a kolumbai focimeccses bunyót a híradóban, és tervezek mérkőzésre kilátogatni...Krojf írta:jelwaz Koma!
Aztán Kolumbiával óvatosan!
Aztán viccen kívül mondom, hogy úgysem jutna át a reptéren,
bármilyen anyagot is hoznál.
A talin egyébként sem látnánk szívesen egyetlen grammot sem
belőle.
Viszont Kolumbia szép hely lehet.
Majd mesélj nekünk róla egy hangyányit, oksi?
Kér ezekre Krojf komád.